Ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke food- en lifestyle blog. Ik ben Suzanne, 31 jaar, woonachtig in Brabant samen met vriend Dennis en hond Benja, en dochter van een paprikateler. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes te koken, voldoende groenten en fruit te eten. Ik eet sinds het voorjaar van 2017 geen vlees meer en je zult daarom weinig vleesgerechten op mijn blog vinden. Ook ik vind gezond eten niet altijd even makkelijk en ben dol op zoetigheden. Gezond eten afwisselen een stukje chocolade of iets anders lekkers moet dan ook zeker kunnen.

Ik wil met mijn blog mensen inspireren om gezond(er) te eten en beter voor zichzelf te zorgen. Je hebt namelijk maar één lichaam. In 2013 is met deze gedachten Puur Suzanne ontstaan. Puur Suzanne is de plek voor puur, gezond en lekker eten.

Goed eten is ontzettend belangrijk. Je krijgt er meer energie van, zit hierdoor beter in je vel en het kan je van vele lichamelijke klachten afhelpen. Dit laatste heb ik zelf mogen ervaren en deel dit graag met mijn lezers. Een goede gezondheid draait niet alleen om goed eten maar ook om genieten, voldoende beweging, ontspanning en de juiste mindset. Hierdoor het onderdeel lifestyle met artikelen over hotspots, reizen, stedentrips, boeken, mindstyle en persoonlijke ontwikkeling.

Er verschijnen op Puur Suzanne meerdere keren per week nieuwe blogs, dit kan een recept zijn maar ook een productreview, een eetdagboek ter inspiratie of een lifestyle artikel. De meeste recepten zijn snel en makkelijk te maken en bevatten veelal ingrediënten die te koop zijn in de supermarkt. Bijna niemand heeft zin om na een lange werkdag nog uren in de winkel of keuken te staan. Ik deel voornamelijk vegetarische en veganistische recepten.

Heb je een vraag, een idee of wil je met mij samenwerken? Dan mag je altijd contact opnemen. Ook ben ik te volgen via Facebook en Instagram.

Foto door: Ingrid Hofstra

 

– Life’s too short to eat bad food –

KVK: 62983512
BTW: NL179881085B01