Ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke food- en lifestyle blog.

In 2014 startte ik mijn food- en lifestyle blog ‘Puur Suzanne’. Ik wilde daarnaast graag meer weten over voeding, daarom heb ik de opleiding Natuurvoedingsadviseur en Gewichtsconsulente gevolgd. Inmiddels inspireer ik elke maand duizenden mensen om beter voor zichzelf te zorgen en gezond(er) te eten. Dit doe ik doormiddel van mijn blog, boek: Vaker Plantaardige-books ,workshops en 1 op 1 coaching.

Koken doe ik zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes met veel groenten en fruit. Ik hoop te inspireren om dierlijke producten vaker te laten staan. Vaker kiezen voor plantaardige gerechten is beter voor jouw gezondheid, onze aarde en voor het dierenwelzijn. Wat mij betreft een win-win-winsituatie.

De meeste recepten op mijn website zijn makkelijk te maken en bevatten ingrediënten die te koop zijn in de gewone supermarkt. Bijna niemand heeft zin om na een lange werkdag nog uren in de keuken te staan. Ik hou niet van hypes en volg daarom de richtlijnen goede voeding van de gezondheidsraad.

Goed en gezond eten is ontzettend belangrijk. Je krijgt er meer energie van, zit hierdoor beter in je vel en het kan je van vele lichamelijke klachten afhelpen. Een goede gezondheid draait niet alleen om goed eten maar ook om genieten, voldoende beweging, ontspanning en de juiste mindset. Daarom ook het onderdeel (green) lifestyle. Hiermee wil ik jou inspireren om bewustere keuzes te maken.

Heb je een vraag, een idee of wil je met mij samenwerken? Bekijk hier de mogelijkheden.

Suzanne

 

Foto door: Yvonne Beekenkamp

– Save water, eat plants –

KVK: 62983512
Btw-id: NL002024873B91