Ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn persoonlijke food- en lifestyle blog. Ik ben Suzanne, 32 jaar, woonachtig in Brabant samen met vriend Dennis en hond Benja.

In 2014 startte ik mijn food- en lifestyle blog ‘Puur Suzanne’. Ik wilde daarnaast graag meer weten over voeding, daarom heb ik de opleiding Natuurvoedingsadviseur gevolgd. Inmiddels inspireer ik elke maand duizenden mensen om beter voor zichzelf te zorgen en gezonder te eten

Koken doe ik zelf zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes met veel groenten en zonder vlees. Begin 2017 heb ik namelijk de keuze gemaakt om geen vlees meer te eten. Dat betekent natuurlijk niet dat jij ook vegetariër moet worden. Maar ik hoop je wel te inspireren om vlees af en toe te laten staan. Vaker kiezen voor plantaardige gerechten is beter voor jouw gezondheid, onze aarde en voor het dierenwelzijn. Wat mij betreft een win-win-winsituatie.

De meeste recepten op mijn website zijn snel en makkelijk te maken en bevatten veelal ingrediënten die te koop zijn in de gewone supermarkt. Bijna niemand heeft zin om na een lange werkdag nog uren in de keuken.

Goed eten is ontzettend belangrijk. Je krijgt er meer energie van, zit hierdoor beter in je vel en het kan je van vele lichamelijke klachten afhelpen. Een goede gezondheid draait niet alleen om goed eten maar ook om genieten, voldoende beweging, ontspanning en de juiste mindset. Daarom ook het onderdeel lifestyle. Hiermee wil ik jou inspireren om bewustere keuzes te maken.

Naast mijn blog heb ik ook een e-book uitgebracht: Gezond en lekker eten op kantoor

Heb je een vraag, een idee of wil je met mij samenwerken? Neem dan contact met mij op. Ook ben ik te bereiken via Facebook en Instagram.

Foto door: Yvonne Beekenkamp

– Life’s too short to eat bad food –

KVK: 62983512
BTW: NL179881085B01