Voedingscheck

Eet ik wel gezond? Krijg ik voldoende voedingstoffen binnen? Dit zijn vragen die ik regelmatig krijg. Met deze reden bied ik de voedingscheck aan.

Jij houdt een week lang een voedingsdagboek bij van een reguliere week, het is daarbij van belang dat je alles noteert. In een (online) gesprek van ongeveer 60 minuten gaan we dit samen doornemen en zal ik je voorzien van tips en tricks om je voedingspatroon te optimaliseren. Ik stuur daarna mijn bevindingen, aanbevelingen en een weekmenu toe per e-mail. Dit weekmenu zal zorgen voor een goede basis.

€ 75,- inclusief  BTW.

Samen boodschappen doen en jouw keukenkasten opruimen

Door alle marketingtrucs weet je soms echt niet meer wat nu gezond is. Hoe lees je een etiket? En welke producten moet je echt in huis hebben om een gezond eetpatroon vol te houden.

Samen gaan wij naar de supermarkt zodat ik je het juiste advies kan geven. Ook kijken we naar hetgeen wat je in je keukenkasten hebt staan en wat mogelijk een gezond(er) alternatief kan zijn. Op deze manier kan je gelijk aan de slag met een gezonde levensstijl. Een sessie duurt twee uur (regio Oss en omgeving).

€120,- inclusief BTW.

WORKSHOPS AAN BEDRIJVEN (OP LOCATIE)

Wil je dat je medewerkers fit en gezond zijn maar kunnen zij daarbij nog wel wat hulp gebruiken? Mijn liefde voor gezond eten deel ik graag. Tijdens een interactieve workshop leg ik uit wat gezond eten is en hoe je gemakkelijk en snel zorgt voor een voedzame maaltijd. Door alle marketingtrucs en hypes weten veel mensen niet meer wat gezond is. Ik breng daar graag verandering in. 

Locatie: in overleg
Kosten:  € 500,- excl. btw.
Duur: 1,5 uur 
Aantal deelnemers: 10 – 14
Extra: Deelnemers krijgen na afloop van de workshop het e-book “Gezond en lekker eten op kantoor” cadeau. Daarnaast neem ik altijd wat lekkere gezonde snacks mee om te proeven. 

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op. Ook als je op een andere manier mijn hulp als voedingscoach kunt gebruiken.

 

ZELF AAN DE SLAG

Wil je liever zelf aan de slag met een voedingsschema en lekker recepten? Bestel dan hier mijn e-book: Eat Good, Feel Good en ga 14 dagen aan de slag met jouw gezondheid.

 

– LIFE’S TOO SHORT TO EAT BAD FOOD –