Voedingscheck

Eet ik wel gezond? Krijg ik voldoende voedingstoffen binnen? Hoe kan ik de overstap maken naar een (meer) plantaardig voedingspatroon? Dit zijn vragen die ik regelmatig krijg. Met deze reden bied ik de voedingscheck aan.

Jij houdt een week lang een voedingsdagboek bij van een reguliere week. In een (online) gesprek van ongeveer 60 minuten gaan we dit samen doornemen en zal ik je voorzien van tips en tricks om je voedingspatroon te optimaliseren. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen over voeding aan mij stellen. Ik stuur daarna mijn bevindingen, aanbevelingen en een weekmenu toe per e-mail. Dit weekmenu zal zorgen voor een goede basis.

€60,- inclusief  BTW.

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem binnen 1 werkdag contact met jou op. Ook als je op een andere manier mijn hulp als voedingscoach kunt gebruiken. Je kunt mij ook een e-mail sturen via foodcoaching@puursuzanne.nl.

 

ZELF AAN DE SLAG

Wil je liever zelf aan de slag met een voedingsschema en lekker recepten? Bestel dan hier mijn e-book: Eat Good, Feel Good en ga 14 dagen aan de slag met jouw gezondheid.

 

– LIFE’S TOO SHORT TO EAT BAD FOOD –