Sinds maart ben ik gestopt met vlees eten. Het voelt elke dag nog heel goed dat ik de keuze heb gemaakt. Maar soms is koken zonder vlees echt wel een uitdaging. De standaard recepten die ik graag maakte kan ik opeens niet meer maken. Natuurlijk zijn er een heleboel vleesvervangers maar die wil ik niet elke dag eten. Ook ik ben dan soms inspiratieloos. Ik vind het daarom leuk om verschillende foodbloggers te volgen die ook bezig zijn met vegetarische eten. Eigenlijk vind ik vegan bloggers nog inspirerender omdat ik zelf ook steeds meer plantaardig wil eten.

Vandaag zet ik vier vegan blogs voor je op een rijtje die de moeite waard zijn om te gaan volgen. Zij inspireren mij om vaker plantaardig te eten. Klik op de groene link om uit te komen bij de blog.

Lisa goes Vegan

Lisa goes vegan

Lisa ging van vleeseter naar veganist. Lisa neemt je om een laagdrempelige manier mee in haar zoektocht om veganist te worden. En daarbij deelt ze de meest heerlijke plantaardige recepten. Die taart met chocolade en aardbeien ziet er toch heerlijk uit?

Vegan Bliss Love

Ruim 9 jaar geleden stortte Andrea in door de ziekte van Lyme, waardoor zij letterlijk stil werd gezet en enorm bewust werd van haar lichaam en geest. Hoe belangrijk je gezondheid eigenlijk echt is werd haar toen pas duidelijk, waardoor er een enorme omkeer plaats vond op meerdere vlakken. Voeding kwam op nummer 1 te staan en zo kwam zij uiteindelijk uit bij een plantaardige levensstijl. Vooral ook een pure levensstijl: geen pakjes of zakjes met E-nummers, verborgen suikers etc. Dit ondersteunde haar lichaam in haar genezingsproces: het lichaam de voedingsstoffen geven die het hard nodig heeft en de geest alleen voeden vanuit liefde met zuivere energieën. Op haar blog deelt Andrea plantaardige recepten, spirituele verhalen en steeds vaker tips op gezondheidsgebied.

The green creator

Dit is de inspirerend healthy blog van Bianca. Zij begon The Green Creator om haar passie over voedingplantaardig eten en de kracht van voedsel te delen nadat zij zelf jaren worstelde met gezondheidsproblemen. Zij voelde de behoefte om haar ervaring te delen en tevens een bron van informatie te zijn. En die bron van informatie is zij zeker. Door Bianca ben ik het beauty mineraal MSM gaan gebruiken en merk dat mijn haar veel sneller groeit. Lees hier het artikel over MSM terug. 

Blackbirds an cakes

Blackbirds and Cakes

Wauw wat een prachtige foto’s  maakt Merel toch. Ik ontdekte Merel haar blog omdat zij graag een gastblog voor mij wilde schrijven en ben haar gelijk gaan volgen op Instagram. Gisteren deelde ze met jullie het recept voor rabarber crumble. Naast dat Merel heel veel heerlijke plantaardige recepten deelt verkoopt zij ook nog eens heerlijke vegan taarten.

Ken je deze blogs al? Ik ben benieuwd welke blogs jij vraagt volgt!

En wist je dat op Puur Suzanne ook al ruim 275 vegan recepten staan!

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)