snel, simpel, voor elke dag, voor elk gezin

Deze quote prijkt op de kleurrijke voorkant van het kookboek ‘Gewoon vegan’ en dat is helemaal waar. De gerechten zijn simpel, gemakkelijk en bovenal zijn de ingrediënten gewoon bij de supermarkt te verkrijgen. Iets wat ik zelf heel fijn vind aan een kookboek. Ik woon namelijk in een dorp en daar heb ik namelijk gewoon een ‘standaard’ supermarkt en heb niet altijd zin om helemaal speciaal om te rijden voor bepaalde ingrediënten.

Er staat duidelijk omschreven hoe lang de bereiding is en meestal sta je niet langer dan 30 minuten in de keuken. Ideaal toch.

Van heerlijke pasta bolognese, jawel die kan je heel goed vegan maken tot aan sushi. Zelf ben ik fan van de risotto champignon en ik zag ook dat er een heerlijk recept in stond voor pancakes en zelfs vegan frikandelbroodjes.

Denk jij nu dit boek is precies wat ik nodig heb, zodat ik op een makkelijke en simpele manier langzaam meer plantaardig kan gaan eten. Dan is dit je kans. Ik mag namelijk dit boek weggeven. Wat je daarvoor moet doen is hieronder een reactie plaatsen, waarom je deze wilt winnen.

Meedoen kan tot en met woensdag 1 juli 2020. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht van mij.

Gewoon vegan– Alexandra Penrhyn Lowe met een voorwoord van Romy Boomsma

 

Gewoon vegan - puur suzanne

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)