Moederdag, ik hoor er vele al weer zeggen: commercieel gedoe. Zo denk ik er ook wel een beetje over, maar soms is het wel heel fijn om je moeder in het zonnetje te zetten. Natuurlijk kan dat altijd, maar met moederdag word je er altijd weer even extra aan herinnert om je moeder te bedanken. Natuurlijk kan dat met een knutselwerkje, maar als je eenmaal de leeftijd van twaalf hebt bereikt, houdt dat wel op. Daarom geef ik wat leuke cadeautips om je moeder met moederdag te verassen en mocht je nu niet aan moederdag doen, dan kan je deze cadeaus natuurlijk ook een keer zomaar geven. Mochten je kinderen nog op zoek zijn naar een leuk moederdagcadeau dan kan je ze altijd dit artikel doorsturen ;-).

Gezonder met Viv

Dit kookboek is speciaal voor moeders die gezond en lekker willen eten en daarnaast slank willen blijven. Volgens mij wil elke moeder dat. Dit boek kost 25 euro en verkrijgbaar bij o.a. bol.com

Bodyshop producten

Deze lijn van de bodyshop is 100% veganistisch. Het heerlijke gezichtsmasker zorgt er voor dat ze tien minuten even tot rust komt en heel even een moment voor haar zelf heeft. Daarna afwassen met lauw water en de gezichtscrème aanbrengen. Mocht ze onverhoopt wat minder nachtrust hebben dan is het verkoelende oogmasker een uitkomst. Daarnaast heeft de bodyshop nog veel meer fijne beautyproducten, waardoor er altijd wel iets bij zit.

Kruiden van Green Gypsy

Kruiden in de keuken zijn onmisbaar. Met de avontuurlijke kruiden met een speels karakter dagen ze je uit eenvoudige en lekkere gerechten te maken. Voeg wat Green Gypsy kruiden toe aan je maaltijd of baksels en je hebt in no time iets heerlijks op tafel staan. Naast de vele kruiden hebben ze ook een mooie houten cadeaubox om de kruiden in te doen.

Boekentip: Steeds leuker

Een boek is altijd een goed idee. Wat dacht je van Steeds leuker ? Het boek is geschreven door Jelle Hermus. Het is echt een super leuk en inspirerend boek. Het boekt bevat praktische tips voor een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Het leest gemakkelijk weg en is met humor gegeven. Steeds leuker is  verkrijgbaar bij bol.com voor €20,00.

Ontbijt 
banaan ei pannenkoek - www.puursuzanne.nl

En mocht ze uiteindelijk alles al hebben of wil je haar gewoon verassen. Dan is ontbijt op bed ook altijd een goed idee. Een heerlijk kopje koffie met een croissant en een sapje. Of wat dacht je van deze heerlijke pannenkoekjes met aardbeien.

Fijne moederdag!

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)