Wat geef je aan iemand cadeau als die alles al heeft? Ik blijf het altijd lastig vinden om iemand een mooi cadeau te geven voor zijn verjaardag. Laat staan voor de feestdagen. Ik geef het liefst altijd een beleving of een cadeau waar diegene iets aan heeft. Misschien ouderwets, maar misschien ook heel gewoon. Natuurlijk kun je aankomen met een lekker geurtje of een nieuw paar sokken. Maar mocht je toch iets anders willen geven. Dan heb ik hier een aantal cadeautips waar je zeker mee gaat scoren deze feestdagen. Klik op de groene links om uit te komen bij de webshops waar deze prachtige producten verkrijgbaar zijn.

Pukka thee

Wat dacht je van een mooie theebox? Mijn favoriete theemerk Pukka heeft een prachtige box met verschillende soorten thee uitgebracht.Alle theeën zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten die duurzaam verbouwd zijn. De collectiebox bevat 45 (9 × 5) individueel verpakte theezakjes die volledig biologisch afbreekbaar zijn. Het is hun missie om mensen te inspireren bewuster te leven en de bijzondere kracht van kruiden te ontdekken. Mensen, planten en de planeet staan centraal in alles wat zij doen.

Pukka thee

Hot&cool drinkfles van Lock&Lock

En waar doe je de heerlijke thee van Pukka in? Ik was al heel lang op zoek naar een fijne thermosfles. Zodat ik mijn thee ook onderweg kan meenemen. En sinds twee weken heb ik een prachtige fles van Lock&Lock in mijn bezit. Ik heb zelf een mat zwarte met mijn eigen logo erop. Deze fles zorgt ervoor dat mijn thee uren warm blijft en is daarnaast lekvrij. Je kunt er ook koude dranken in meenemen.  Dit is toch een fantastische cadeau?

Andere koek van Food Bandits

Dit prachtige bakboek is een echte aanrader. Eet je plantaardig, heb je een voedselintolerantie of -allergie of wil je gewoon bewust maar wel lekker snoepen? Dan is dit bakboek geschikt voor jou!  Vrijwel elk recept is glutenvrij, lactosevrij en vegan. En niet heel onbelangrijk het boek staat vol prachtige foto’s, zo krijg je extra veel zin om alles te gaan maken uit dit boek!

Niets is zo lekker als zelfgebakken taart en geen betere start van de dag dan met een grote stapel pannenkoeken of wafels. Ook als je niet alles mag of wilt eten! En zoals je van Foodbandits gewend bent geven ze je ook nog  styling- en fotografietips in dit toffe boek. Het boek:Andere koek kun je online bestellen, of ga langs bij jouw lokale boekhandel. De prijs van het boek is: € 24,99

 

Greenbook 

GreenBook, het duurzame whiteboard schrift. Hiermee belanden je to- do listen en ideeën niet meer in de prullenbak maar kun je deze gewoon uitvegen. Ja, echt waar! Een uitwisbaar notitieboek, dat is gemaakt van ‘speciaal papier’. De pagina’s hebben een plastic laagje. Je kunt hierop schrijven met een speciale stift en je kunt het daarna weer uitvegen, net zoals op een whiteboard. Als je de tekst net hebt geschreven, kan je makkelijk corrigeren met de wisser achterop de speciale stift. Een oudere tekst of een pagina kun je wissen met de doek met een paar druppels water of de spray. Dit gaat heel gemakkelijk, zo kun je de pagina’s steeds weer opnieuw gebruiken. Een mooi duurzaam cadeau. Bekijk de website van Greenstory voor alle mogelijkheden.

Mediteren

Mediteren

Mediteren kun je leren. Ik ben al heel lang fan van de meditation moments app. Elke dag is iedereen druk. Na ja vooral in het hoofd. Ik besloot een hele tijd geleden dat dit anders moest. Daarom maak ik een paar keer per dag tijd voor mezelf. Ik ga even rustig zitten met een kopje thee of sta gewoon even stil. Deze Nederlandse meditatie app helpt mij hierbij. En hoe tof is het om iemand een moment voor zichzelf te geven deze feestdagen? Spullen hebben veel mensen namelijk al genoeg ;-) Een cadeaubon voor deze fijne app bestel je hier.

Het boek: Leven met de wind mee

Wil jij ook dat het niet altijd dat het goed met je gaat? Dat je altijd wind mee hebt. Het idee van tegenwind alleen al kan je soms moe maken.
En dat is net met het leven, je kunt niet altijd mee wind hebben. In het leven hebben we soms ook gewoon tegenslag. Hoe groot we die tegenslag maken heeft ook met onze gedachtes te maken. Zoals Jelle Hermus mooi beschrijft zijn je gedachte net scheetjes. Dit mooie boek gaat over minder drama in je leven, meer rust in je hoofd.
Zodat mocht je een scheetje laten je een raam te kunnen openen in je hoofd, zodat die scheten langzaam kunnen ontsnappen en jij gewoon kunt genieten van je leven. Best een fijn idee toch. Een ideaal cadeau voor jezelf of voor iemand die minder drama en meer rust in het hoofd wilt.
Leven met de wind mee

Zelfgemaakt kerstgranola

Granola met cranberry's - www.puursuzanne.nl

Ga je tijdens de feestdagen bij iemand eten? Bak deze granola, doe het in een mooie glazenpot, doe er een strik omheen of een andere leuke kerstversiering. Succes gegarandeerd.

WAT GA JIJ GEVEN DEZE FEESTDAGEN?

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Latest posts by Suzanne (see all)