De Good case is een tas vol duurzame producten, allemaal met een bijzonder verhaal. Deze tas wordt zonder zorgen en zonder CO2 uitstoot bij jou bezorgd in de regio Rotterdam, Den Haag en Delft.
De producten hebben allemaal een eigen verhaal en dragen op hun eigen manier bij aan een duurzamere wereld. Dat klinkt goed toch? Jij krijgt een verrassingstas gevuld met verschillende ‘nieuwe’ producten. Die naast dat ze duurzaam zijn ook nog eens heel lekker zijn. Zo kan je op een laagdrempelige manier producten proberen.

Elke maand verschijnt er een tas en inmiddels is dit editie twee. In de tas van de maand december zit:

Seawood bacon
Willicroft vegan strooikaas
Roze bunker peer bosmunt limonade
Thai yellow curry van botanic bites
Upside 100% plantaardige worstjes
Seaweed Wraps
Panash pannenkoekenmix

Het is geen tas vol met producten waar je 1 of 2 gerechten kunt maken, het zijn allemaal losse producten. Op de Willicroft grated cheese na kende ik geen van deze producten. Deze cheese is trouwens heerlijk over de risotto. Afgelopen week lunchte ik met de Upside worstjes. Deze had ik op een wit bolletje met wat koolsla, gebakken uitjes en een beetje currysaus gedaan. Heerlijk met een glaasje limonade, die trouwens smaakt na een heerlijke cocktail, erbij en ik had een heerlijke lunch. Met de seawood bacon maakte ik een heerlijke vegan tonijnsalade. En de overige producten moet ik nog proberen, maar dat belooft vast veel goeds.

Meet Good case

Al deze producten in de tas van Good case zijn naast dat ze duurzaam zijn ook nog eens op plantaardige basis. Plantaardig is de toekomst en dat is ook wat Good case wil. Jou de producten van de toekomst laten proeven.

Schrijf je in voor de volgende editie

Ben je enthousiast en wil jij nu ook zo’n heerlijk gevulde tas ontvangen? Schrijf je dan in voor de editie van januari. De prijs van de tas is 35 euro en wordt momenteel alleen nog bezorgt in de regio Delft, Rotterdam en Den Haag. Mocht je niet in deze omgeving wonen kun je altijd mailen of ze voor jou een uitzondering maken.

meet good case | vegan hotdog | lunch | puur Suzanne

goodcase | duurzame producten | vegan | puur suzanne

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)