Wat een drukke weken heb ik gehad en wat is het allemaal voorbij gevlogen. Ik heb mijn kerstboodschappen gedaan en nu is het tijd om even rust te nemen. Als blogger zijnde sta je namelijk altijd aan. En dat hoort erbij maar nu is het tijd om te niksen. Voor mijn gevoel is het morgen al kerst. Heel veel mensen zijn namelijk dit weekend al vrij. Ik heb dit weekend nog niet direct plannen. Ik ga lekker bankhangen, wandelen met Benja, een boek lezen en Netflixen.

Er zijn de afgelopen heel veel kerstrecepten online gekomen. En wauw wat hebben jullie die massaal bekeken. De ragout met champignons en de pastinaaksoep zijn het populairst dus ik verwacht dat deze gerechten tijdens de kerstdagen bij heel veel mensen op tafel staan. Mocht je tijdens de kerstdagen een gerecht van mijn blog maken stuur mij dan een foto via Instagram of Facebook. Ik vind dat namelijk echt super leuk. Ook al is het een beetje tegenstrijdig wat ik nu typ omdat ik zelf een paar dagen offline ga.

Soms moet je even offline gaan om weer nieuwe ideeën op te doen. Ik zal t/m dinsdag geen nieuwe recepten delen en ook op Facebook zie je mij even niet. Mijn blog is natuurlijk wel gewoon bereikbaar. Voor volgende week staan er nog een aantal heerlijke recepten voor Oudejaarsavond ingepland.

Misschien dat ik deze dagen nog wat foto’s deel van mijn kerstdiner op Instagram maar dat bepaal ik op het moment zelf. Even lekker een paar dagen niks. Heerlijk! Ik heb er heel veel zin in.

En nog een muziektip: aanrader om deze kerstdagen te luisteren is het album Twelve Tales of Christmas van Tom Chaplin. Hier staan oude en nieuwe kerstliedjes op. Hij weet echt een prachtige nieuwe versie te maken van het nummer 2000 miles.

Ik wil jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen! En ben benieuwd of het jou lukt om je smartphone ook eens weg te leggen.

Kerstkilo's - www.puursuzanne.nl
Wil je alle kerstrecepten nog even terug zien? Kijk dan nog even snel hier.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur