Een goede nachtrust hebben wij allemaal nodig. Helaas is goed slapen niet voor iedereen vanzelfsprekend. En ik kan mij voorstellen dat dit heel vervelend is. Goed slapen is de basis voor een gezond, ontspannen en gelukkig leven.Het  moment dat je lichaam en geest weer kunnen opladen. Zodat je genoeg energie hebt om de dag door te komen. Ik geef jullie vandaag een aantal tips voor een goede nachtrust en vertel ik jullie meer over het sobbo hoofdkussen.

Drink geen koffie na 14.00

Heb je slaapproblemen? Laat koffie dan vanaf de middag staan en stap over op kruidenthee. Verse muntthee is mijn favoriete thee voor het slapen gaan.

Muntthee

Telefoon en tv uit de slaapkamer

Bedenk je eens hoe vaak je per dag met schermen bezig bent: computer, tv, laptop, tablet en telefoon. Laat daarom je telefoon uit je slaapkamer. Het felle licht van je scherm zorgt er namelijk voor dat je niet goed in slaap komt. Je lichaam blijft namelijk nog denken dat het dag is. Het is daarom verstandig je telefoon uit je slaapkamer te houden. Het is echt onnodig om die telefoon nog te checken voordat je gaat slapen. Het is ook helemaal niet rustgevend om je telefoon gelijk te gaan checken als je wakker wordt. De slaapkamer is om te slapen. Ooh eenmaal die telefoon uit de slaapkamer denk dan ook eens na om de televisie uit de slaapkamer te halen.

Een goed hoofdkussen, dat bij jou lichaam past

Een goed hoofdkussen en een matras is ook ontzettend belangrijk voor een goede nachtrust. Ik testte daarom de afgelopen maanden het hoofdkussen van sobbo.

sobbo hoofdkussens zijn 100% plantaardig én hypoallergeen, gezond voor jou én onze planeet. Het is een natuurlijk kussen gevuld met boekweitkaf. Wat is boekweitkaf? Dit is het buitenste laagje van een boekweitkorrel.

Het sobbo kussen wordt in een mooie doos thuis bezorgd. In het pakket zit: een hoofdkussen, een kussensloop, en een papieren zak met klem (t.b.v. overtollige boekweitvulling).
De tops van sobbo hoofdkussen:

  • De boekweit vulling heeft als groot voordeel dat het goed ventileert waardoor je nachtzweet voorkomt. Het kussen blijft daarom op de juiste temperatuur wanneer je slaapt; niet te warm, niet te koud.
  • De vulling (boekweitkaf) van de sobbo kun je naar eigen wens eruit halen. Zo is het kussen geschikt voor iedereen.
  • 100% plantaardig
  • Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen.
  • Super mooi en netjes verpakt.

Het was de eerste nacht wel even wennen op het kussen maar nu ik het kussen heb gevuld naar eigen behoeften wil ik niks anders meer. Ik slaap super goed op het kussen en het is zo fijn om te merken dat het kussen goed ventileert en ik het niet meer te warm heb als ik slaap.

Ook enthousiast? Bestel jouw sobbo gemakkelijk en snel online.

sobbo. Sleep right.

 
sobbo hoofdkussens

Hoe zorg jij voor een goede en duurzame nachtrust?

*Het kussen heb ik ontvangen van sobbo. Lees hier mijn disclaimer

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)