Toen ik de titel ‘Gezond fastfood’ zag dacht ik dit kookboek is op mijn lijf geschreven. Ik hou namelijk enorm van een frietje. Toen ik er door heen bladerde dacht ik: Gezond fastfood? De titel geeft mij namelijk een misleidend beeld van het prachtige geïllustreerde kookboek, maar dat kan natuurlijk ook aan mij liggen. Ik begrijp de reden van de titel, maar als ik aan fastfood denk, denk ik aan pizza, friet en hamburgers, oftewel junkfood. Uiteraard vind je diverse varianten om frietjes uit de oven te maken, gezondere pizza’s en zelfs een gemakkelijk recept om een porotobello burger te maken. Maar wat vooral overheerst zijn gezonde recepten die makkelijk en snel te maken zijn.

Heerlijke soepen, lunchbox inspiraties en alles is goed opgedeeld in hoofdstukken. Ontbijt, salades, hoofdgerechten, soepen en uiteraard snacks. Naast deze hoofdstukken staat er diverse ingrediënten toegelicht en staan er handige tips in om een gezellige borreltafel  of een kleurrijke lunchbox te maken.

Wat ik alleen minder vind zijn de recepten, waar aan spekjes zijn toegevoegd. Ik ben geen voorstander van varkensvlees, omdat mijn huid hier altijd enorm heftig op reageert en het zwaar is om te verteren voor mijn darmen. Maar uiteraard kun je die altijd weglaten uit een recept.
Dit boek is een fijne aanvulling op je kookboekenplank in de keuken en zorgt zeker voor inspiratie als je weer eens geen idee hebt om te koken, maar toch een lekkere en gezond maaltijd, zonder pakjes of zakjes binnen een half uur op tafel wilt hebben staan.

Winactie 

En nu komt het allerleukste: ik mag een kookboek weggeven.

HOE DOE JE MEE AAN DE WINACTIE?

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Puur Suzanne
  2. En laat een reactie hieronder achter. Schrijf hierin waarom jij dit boek wilt winnen.

Je kunt meedoen t/m 21 maart 2018.

De winnaar zal persoonlijk bericht van mij ontvangen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Reageer onder een geldig e-mailadres zodat ik je makkelijk kan bereiken.

Mocht je nu niet gewonnen hebben, dit boek is voor 19,99 bij o.a Bol.com of je eigen boekhandel.

 

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

social
Latest posts by Yvonne (see all)