De allerlaatste uren van 2017 zijn ingegaan. Wat zijn jullie plannen voor morgen? Ik ga een nachtje werken samen met mijn vriendinnen. Wij gaan op een feestje drankjes schenken. En ja, daar heb ik heel veel zin in. Ik ben de laatste 1,5 week wat minder online geweest. Slow down. Dat is mijn thema deze weken. Echt even niksen, stilstaan bij de dingen waar ik dankbaar voor ben, meer offline zijn, boeken lezen, veel slapen en sporten. Zodat ik weer vol nieuwe energie en ideeën aan 2018 kan beginnen. Soms moet je even stilstaan, om daarna weer volle kracht vooruit te gaan. Doe jij het weleens een periode rustiger aan? Of ga jij altijd maar door? Vandaag deel ik  mijn  jaaroverzicht van 2017 om even stil te staan bij dit bijzondere jaar. Lezen jullie mee? 

Puur Suzanne - www.puursuzanne.nl

WAT ZIJN MIJN BLOG HOOGTEPUNTEN VAN 2017?

Ik ben deze blog begonnen om recepten te delen en soms wat van mij af te schrijven maar dat ik mij hier fulltime mee mag bezig houden is echt te gek. Ik vond het heerlijk om in 2017 te werken aan wat ik het allerleukste vind. Ook al heb ik mij in de zomer afgevraagd waar ik toch mee bezig was ;-) Mijn leven is echt niet altijd een groot feest. Maar ook het dieptepunt in de zomer zorgde voor een hoop lezen en heeft mij een duidelijk doel gegeven.

Ik wil jullie enorm bedanken voor het succes in 2017. Bedankt voor jullie interesse, leuke en lieve berichtjes en alle foto’s die jullie mij doorsturen. Ik word van elk berichtje en elke reactie nog steeds heel blij.

Jullie zijn met zoveel en ik vind dat zo leuk. Zo was ik in 2016 nog heel blij met 70.000  bezoekers in de maand oktober. Maar brak ik dit jaar het record van 85.000 unieke bezoekers. Wauw!!!! Ik vind zulke aantallen echt zo ontzettend gaaf. Dank je wel dat jij er bent!

NAAST FOOD OOK LIFESTYLE

In 2016 kwamen er steeds meer lifestyle artikelen op Puur Suzanne en dat ben ik in 2017 blijven doen. Recepten zijn nog steeds in de meerderheid en dat zal ook zo blijven maar het is heel leuk om wat meer persoonlijke verhalen toe te voegen aan mijn blog. Een goede gezondheid draait niet alleen om goed eten maar ook om genieten, voldoende beweging, ontspanning en de juiste mindset. Hierdoor het onderdeel lifestyle met artikelen over hotspots, reizen, stedentrips, boeken, mindstyle en persoonlijke ontwikkeling.

Vorig jaar haakte mijn zus Yvonne aan. Zij schrijft ongeveer 2 blogs per maand. Bezoekt af en toe events en gaat soms zelfs op persreis. Dank je wel lieve Yvonne dat je zo’n fijne bijdrage levert hier. Wil je iets vragen aan Yvonne? Je kunt haar bereiken via yvonne@puursuzanne.nl.  Ook is zij te volgen via instagram: @yvonnetwork

Ook ben ik elke dag nog super blij dat Dalí elke maand een recept met ons wil delen. Zij is een maand naar Sri Lanka geweest en is in het nieuwe jaar weer terug met heel veel nieuwe recepten. Dank je wel lieve Dalí, voor je fijne recepten!

DE TOP 5 VAN MEEST BEKEKEN RECEPTEN VAN 2017

 1. Courgettesoep
 2. Nacho-ovenshotel
 3. Gevulde courgette met gehakt
 4. Gevulde paprika
 5. Wortelcake

Klik op de titel als je het recept nog een keer wil bekijken

De meest gelikte foto’s op Instagram:

Volgens mij houden jullie van taart ;-) En oh de eerste foto vind ik zo bijzonder. In 2017 ontmoette ik Jamie Oliver. Zo ontzettend tof, echt een droom die uitkwam.

PLANNEN VOOR 2018

Ik ben heel nieuwsgierig wat 2018 mij zal brengen. De eerste samenwerkingen staan al gepland en ga eindelijk aan de slag met een e-book. Ik heb hier super veel zin in! En verder wil ik vooral blijven doorgaan met wat ik nu doe. Ben jij al bezig met jouw doelen voor 2018? Ik vind december en vooral de periode tussen kerst en Oud&Nieuw een fijn moment om rustig aan te doen en even goed na te denken over je nieuwe plannen en doelen..

Mijn persoonlijke doelen:

 • Meer offline zijn. Het online leven is leuk maar constant online zijn en heel de dag geprikkeld worden door sociale media maakt mij onrustig. Ik schreef er in januari al een artikel over en wil dit graag in 2018 vasthouden.
 • 10 boeken lezen. Dit had ik ook als doel gesteld in 2017 en dit doel prikkelt mij om minder offline te zijn en echt tijd te maken voor een boek.
 • Ik start 6 januari met het online coachings programma Your Roadmap to success & happiness. Dit om mezelf te ontwikkelen en een nog groter succes van Puur Suzanne te gaan maken.
GEEN PUUR SUZANNE ZONDER JOU! Daarom heb ik nog de volgende vragen voor je:
 • Welke recepten wil je zien?
 • Wat wil je van mij weten?
 • Waar wil je meer over lezen?
 • Of waar moet ik echt mee stoppen in 2018
 • Ik ben heel benieuwd. Laat het mij weten in de reacties hieronder of stuur mij een mail via info@puursuzanne.nl.
IK WENS JE EEN HELE FIJNE JAARWISSELING EN TOT IN 2018!

Mocht je nog op zoek naar lekker hapjes bij de borrel bekijk dan het overzicht met hartige hapjes wat ik maakte.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)