Zoek je manieren om jouw huis op te fleuren? Dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Denk aan het opfleuren van jouw woning met bloemen en planten, zoals met de droogbloemen van Flowerfeast. Ik heb verschillende leuke manieren om je huis op te fleuren voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en fleur je huis op met onze tips!

Voeg bloemen en planten in huis toe

Jouw huis opfleuren doe je door diverse bloemen en planten aan je interieur toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een droogbloemen boeket. Deze prachtige boeketten zijn helemaal in en blijven ook een stuk langer mooi dan sierbloemen op water. Droogbloemen zijn een stuk duurzamer en omdat je er veel langer meedoet scheelt het ook geld. Zet ook een aantal kamerplanten in jouw huis. Je ruimtes zien er hierdoor niet alleen frisser uit. Ook de lucht wordt gereinigd. Kies dan wel voor luchtzuiverende planten, zoals de lepelplant.

Koop accessoires in lichte kleuren

Met lichte kleuren kun je jouw huis op een mooie manier opfleuren. Ga bijvoorbeeld voor kussens en beddengoed in een lichte kleur en voeg accessoires in lichte kleuren toe, zoals een kleed of een mooie vaas. Je kunt ook je meubels van een nieuw likje verf voorzien in een mooie nude tint. Zo geef je jouw ruimte een sfeervolle uitstraling.

Ga voor minimalistisch

Door je inrichting zo minimalistisch mogelijk te houden, kun je jouw huis ook opfleuren. Kies je voor weinig poespas, dan zal de ruimte frisser en netter ogen. Voeg dus niet teveel meubels en accessoires aan de ruimte toe en ga voor lichte neutrale kleuren. Zo komt de decoratie die je in huis geplaatst hebt ook veel beter tot zijn recht.

Zorg voor meer licht in je woning

Je huis kun je ook opfleuren door ervoor te zorgen dat deze lichter oogt. En dat kun je het beste doen met verlichting. Maak de keuze voor energiezuinige lampen. Deze kunnen jouw ruimte mooi verlichten en zijn zelfs aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld voor LED lampen kiezen, die je kunt dimmen en in verschillende kleuren kunt afstemmen. Je kunt ook het licht van buiten extra benutten door een mooie grote spiegel te kopen. Plaatst deze dan op een manier zodat het licht van buiten mooi weerkaatst wordt. Ga ook voor passende raambekleding die meer licht van buiten naar binnen doorlaat.

Veel succes en plezier met mijn tips voor het opfleuren van je huis!

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)