Plantaardig eten wordt steeds populairder. En ik kan dat alleen maar toejuichen. En was ook blij verrast met het kookboek Vegan Smaaksouvenirs dat vorige maand bij mij op de mat viel. Een mooi, inspirerend en praktisch kookboek. Het boek bevat vernieuwende vegan recepten. Het is meer dan alleen maar linzensoep en salades.

Wie om zich heen kijkt, vindt overal inspiratie voor de lekkerste gerechten zonder dierlijke ingrediënten. Jolijn Pelgrum, bekend van vegadutchie.nl, en haar vriend Sjoerd Schotten, bekend van samgreens.com, hebben de fijnste recepten uit hun reizen gebundeld en delen die nu met jou.

Jolijn en Sjoerd maakten samen 75 vegan wereldrecepten. Vegan smaaksouvenirs neemt je mee langs gerechten uit verschillende landen en laat zien hoe je deze vegan varianten gemakkelijk thuis kunt maken. De ingrediënten voor deze recepten koop je gewoon in de supermarkt. Ik hou daar van. Kookboeken met ingewikkelde ingrediënten blijven bij mij in de boekenkast liggen.

Vegan smaaksouvenirs  bevat klassieke en verrassende wereldgerechten, waaronder Thaise pad thai, Surinaamse roti, Sri Lankaanse curry, maar ook de club sandwich en perfecte BBQ burger komen aan bod. Uiteraard allemaal plantaardig.

Het boek Vegan Smaaksouvenirs bestel je hier  voor € 22,99. Ook verkrijgbaar bij de plaatselijke boekhandel.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)