Het is tijd voor een nieuwe rubriek. Vanaf nu zal er elke maand een artikel online komen met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, festival tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. En met deze nieuwe rubriek kan ik er toch aandacht aan geven. Dit zijn mijn favorieten van de maand juli.

Boekentip: Mijn leven in de wildernis. 

Mijn leven in de wildernis

Mijn voornemen van 2017 is om meer offline te zijn en meer boeken lezen. Mijn doel is om minstens 10 boeken te lezen. Ik zal daarom ook regelmatig een boekentip delen in deze rubriek. Ik las deze maand het boek: Mijn leven in de wildernis. Een echte aanrader voor deze zomer.

De Nederlandse Miriam Lancewood vertelt over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland. In 2010 verruilde ze de Achterhoek voor een leven ver van de bewoonde wereld. Samen met haar man Peter leeft ze zonder enige vorm van luxe een geïsoleerd leven in de verlaten bergen op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. In het televisieprogramma Floortje naar het einde van de wereld zocht Floortje Dessing het echtpaar op. Een inspirerend verhaal over durf, keuzes, de maatschappelijke druk en geluk.

Verzorgingsproducten van Nonique

Nonique - www.puursuzanne.nl

Ooit had groen cosmetica een suf imago maar gelukkig is het nu helemaal hip. En verschijnen er steeds meer nieuwe merken en producten op de markt. Ik ben op dit moment fan van de gezichtspeeling en bodyscrub van de Energy-lijn van Nonique. Het geeft je huid een echte oppepper. Alle producten van Nonique zijn 100% natuurlijk en 100% vegan.

Vegetarische Filet Americain 

vegetarische filet american

Filet Americain, heerlijk op een toastje of op een bruin pistoletje. Helaas kreeg ik hier regelmatig buikpijn van en sinds ik in maart gestopt ben met vlees eten is filet americain iets wat ik nooit meer eet. Totdat ik de vega(n) filet americain van de vegetarische slager ontdekte. Dit is echt mijn nieuwe verslaving. Heerlijk op een broodje of toastje.

Biologische appelchips 

Appelchips - www.puursuzanne.nl

Deze appelchips van de Lidl vind ik het ideale tussendoortje. De ingrediënten? Alleen gedroogde biologische appels dus geen toegevoegde suikers. Altijd handig om een zak op voorraad in huis te hebben.

Tip voor de perfecte cappuccino met plantaardige melk

Een cappuccino met plantaardige melk maken kan nogal een uitdaging zijn. Ik maakte mijn cappuccino’s regelmatig met sojamelk maar onbeperkt soja gebruiken is geen goed idee. Ik was daarom ook blij verrast dat het merk Oatly met een barista versie van hun havermelk kwam. Deze is echt perfect is voor cappuccino’s. Schuimt goed en de smaak is heerlijk. Te koop bij o.a. Albert Heijn voor 2,19.

Mijn favoriete recept van de maand juli – Vegan Chocolade taart

Als je de foto ziet snap je toch wel waarom dit mijn favoriete recept is van deze maand? Het is mij eindelijk gelukt om een goede vegan chocolade taart te maken. Hier vind je het recept.

Hopelijk vind je dit een leuke nieuwe rubriek. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)