Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Regelmatig kom er een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. Ik deel hier mijn favoriete van de afgelopen tijd. Deze hebben allemaal te maken met een gezonde, bewuste en groen(ere) lifestyle. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar is soms net te weinig om er een heel artikel aan te wijden. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Vegan Magnum

Vegan magnum

Weer een leuk nieuwtje voor alles ijsliefhebbers die geen zuivel mogen (of willen) eten; er is een vegan magnum op de markt gekomen. Ik ben een enorme ijsliefhebber en baalde altijd een beetje dat er zo weinig zuivelvrije keuze was. Maar gelukkig er steeds meer heerlijke vegan ijsjes op de markt. En deze vegan magnum almond is mijn nieuwe favoriet! Heb jij deze al geproefd?

Droogshampoo van Inshape

Ik ontdekte onlangs de fijne droogshampoo van haarmerk Inshape Hair. Het is een natuurlijk haarmerk uit Scandinavië. Ik was namelijk niet dagelijks mijn haren en dan vind ik een droogshampoo ideaal! Minder vaak mijn haren wassen scheelt water en tijd. Daarnaast geeft deze droogshampoo mijn fijne en slappe haar wat meer volume. Ook is dit een heel handig product tijdens festivals die ik deze zomer ga bezoeken.

Tandpasta

Tandpasta

Ecodenta lanceert The Organic Line met drie vegan tandpasta’s. Mijn favoriet is de coconut. De tandpasta is zonder fluoride. De kokosolie in de tandpasta zorgt namelijk voor wittere tanden en door de combinatie met munt zorgt het ook voor een heerlijke frisse smaak en adem.

De producten van Ecodenta zijn te koop bij onder meer Holland & Barrett, G&W Gezondheidswinkel, Etos en DA-DIO. The Organic Line tandpasta’s hebben een verkoopadviesprijs van €6,99. 

De dr. Ludidi Vastenmethode

Hoewel vasten in eerste instantie streng klinkt, blijkt niets minder waar. Dr. Ludidi ontwikkelde een methode om intermittent fasting (onderbroken vasten) voor iedereen toegankelijk te maken. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven of je sportprestaties wilt verbeteren: onderbroken vasten kan in alle soorten en maten. De dr. Ludidi Vastenmethode laat zien dat het eigenlijk heel makkelijk is. Ook laat Dr. Ludidi zien hoe ons huidige eetpatroon tot stand is gekomen en waarom we het vaak lastig vinden om een gezonde leefstijl vol te houden. Hij helpt je beter te begrijpen hoe je lichaam werkt en reageert op eten en waarom je bepaalde keuzes maakt. Met onderbroken vasten krijg je grip op je gezondheid en het mooie is dat er maar weinig regels zijn. Ik ben nu ruim twee weken geleden begonnen met intermittent fasting en dat bevalt mij enorm goed! Ik zal er op een later tijdstip meer over delen in een aparte blog.

Netflix tip: Brené Brown: the Call to Courage

Ik heb geen idee of je weet wie Brené Brown is. Ik heb een aantal boeken van haar gelezen en ik bewonder haar enorm. Brené is een onderzoekster. Zij heeft 20 jaar onderzoek gedaan naar kwetsbaarheid en schaamte. Daarnaast heeft ze een bestseller geschreven “De kracht van kwetsbaarheid”. Maar misschien ken je haar ook wel van haar Ted talks. Maar nu staat er dus een talk van ruim een uur van haar op Netflix.   En, ja wat mij betreft moet iedereen deze zien. Maak even wat tijd vrij en ga genieten van deze inspirerende vrouw. Ze heeft mij weer wat behoorlijk wat inzichten gegeven.Twijfel je? Bekijk dan hier alvast de trailer.

Mijn favoriete recept van afgelopen maand – Koffiebrownies

Koffiebrownies - www.puursuzanne.nl

Oooh dit is echt zo mijn favoriete recept. Chocolade en koffie is echt de perfecte combinatie. Ik heb deze koffiebrownie al verschillende keren gemaakt en valt altijd enorm in de smaak bij mijn gasten. Heb jij deze brownie al gebakken?

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)