Vandaag weer een artikel met mijn favorieten. Regelmatig kom er een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. Ik deel hier mijn lievelings items van de afgelopen tijd. Deze hebben allemaal te maken met een gezonde, bewuste en groen(ere) lifestyle. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar is soms net te weinig om er een heel artikel aan te wijden. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Plantaardige omega 3

Testa

Omega-3-vetzuren zijn essentieel voor iedereen. Maar ons lichaam maakt deze vetzuren zelf niet aan. Daarom wordt een dagelijkse inname van omega-3-vetzuren geadviseerd. Omega-3 zit onder andere in vis. Maar wat nu als je net als ik geen vis meer wilt eten. Dan kun je omega 3 halen uit walnoten, lijnzaad, hennepzaad of  chiazaad. Of uit een algensupplement. Ik ben zelf fan van het algensupplement van Testa.

Testa haalt omega-3 niet uit vis, maar uit algen. Dit maakt de Omega-3 van Testa 100% plantaardig en vrij van zware metalen, dioxines en PCB’s. Goed voor jouw gezondheid. De vissen hebben geen last heeft van deze productie van Omega-3, daarom is het ook nog eens veel beter voor de oceanen.

Gebruik de code: PUURSUZANNE en ontvang 10% korting op jouw bestelling.

Quorn plakjes 

Ooit was ik dol op boterhammen met kipfilet. Onlangs ontdekte ik deze plakjes van Quorn. Ik vind ze heerlijk! Lekker op een volkorenboterham met rucola.

Vegan Worstenbroodjes

Worstenbroodjes horen bij Brabant. Toen ik een aantal jaar geleden besloot om geen vlees meer te eten, dacht ik tot mijn grote verdriet dat ik nooit meer een worstenbroodje zou eten. Gelukkig bracht Keilekker daar verandering in. Ik ben echt verlief op de vegan worstenbroodjes van Keilekker. Te koop in Den Bosch maar ook via Crisp te bestellen. Vorige week met carnaval heb ik weer zo genoten van deze broodjes.

Wasbare wattenstaafjes

Wasbare wattenschijfjes

Ik ben sinds kort overgestapt op wasbare wattenschijfjes. Door deze herbruikbare wattenschijfjes te gebruiken verminder je op een hele gemakkelijke manier afval. Ik heb ooit witte wasbare wattenschijfjes gekocht maar vond deze totaal niet fijn. Ze waren te dun en bleven viezig na het wassen. Maar deze grijze bamboe wasbare wattenschijfjes zijn echt top.

Je kunt hier s‘avonds voor het slapen gaan je gezicht mee schoonmaken, zoals je normaal gewend bent. Je kunt dit doen met een beetje lauw water of wat make-up reiniger. De wattenschijfjes zijn heerlijk zacht voor je huid. Ze zijn ook wat groter dan je misschien gewend bent en daarom juist fijner in gebruik. Het werkt echt perfect.

Mijn favoriete recept van afgelopen maand – Volkoren pannenkoeken

volkoren pannenkoeken

In het weekend maak ik tijd voor een uitgebreid ontbijt. Mijn lievelings ontbijt zijn pannenkoeken. En deze roze vegan pannenkoeken zijn zo lekker. Heb je ze al gemaakt?

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de maandelijkse update.
Laatste berichten van Suzanne (alles zien)