Vandaag weer een artikel met mijn favorieten. Regelmatig kom er een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. Ik deel hier mijn lievelings items van de afgelopen tijd. Deze hebben allemaal te maken met een gezonde, bewuste en groen(ere) lifestyle. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar is soms net te weinig om er een heel artikel aan te wijden. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Nieuwe sauzen van Mister Kitchen

Mister Kitchen

Elke week worden de schappen met nieuwe vegan producten uitgebreid. Hoera voor deze mooie ontwikkeling. Zo wordt vaker plantaardig eten nog makkelijker.

Onlangs heeft Mister Kitchen maar liefst 7 plantaardige sauzen toegevoegd aan hun assortiment. Hiermee smaakt je zoete aardappelfrietje toch net iets lekkerder.

Moonpop Veggiez

De Veggiez zijn heerlijk luchtig en perfect als knapperig tussendoortje of gewoon een lekkere snack voor bij een fris drankje, verkrijgbaar in de smaken Sea Salt en Sweet BBQ! Gemaakt van verschillende peulvruchten. Te koop via diverse webwinkels.

Abbot Kinney’s yoghurt

NIEUW in het plantaardige zuivelschap: Coco Daily Delight van Abbot kinneys . Deze yoghurt is gemaakt van 100% biologische kokos en bevat minder vet. Te koop o.a. bij Albert Heijn en Eko Plaza.

Dog. Eat. Plant

Dog.Eat.Plant is dé wetenschappelijk onderbouwde gids om je hond veilig en liefdevol naar een plantaardig dieet te laten overschakelen.

Op dit moment heeft de hondenvoer industrie een grote impact op ons klimaat. (Om nog maar te zwijgen over het dierenleed)

Dat kan echt anders! Dog. Eat. Plant. helpt je om je hond de voeding te geven die lekker, gezond én diervriendelijk is, op basis van het nieuwste wetenschappelijke onderzoek.

Vegan auteur Lisette Kreischer schreef samen met expert Rick Scholtes een boek dat een duidelijk overzicht geeft van wat jouw hond nodig heeft op gebied van voedingsstoffen en biedt 10 lekkere recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Hiervoor riepen ze de hulp in van (inter)nationale wetenschappers, dierenartsen en specialisten. En Benja mijn hond is fan!

Dog Eat Plant

Nieuw in de webshop de Canvas shopper

Misschien heb je deze al gezien hoor. De shopper is een mooie, functionele tas met een eenvoudige uitstraling. De tas heeft een lichte beige tint en is verkrijgbaar met een zwart logo. De tas is gemaakt van 100% biologisch canvas en is groot genoeg voor al je boodschappen. Daarnaast kun je er ook je laptop in kwijt.

Canvas shopper

Mijn favoriete recept van afgelopen maand – Vegan Quiche

Quiche kan je gemakkelijk maken zonder ei en room. Alleen je moet wel even weten hoe. Ik ben daarom enorm blij dat het recept voor vegan quiche op de website staat.

Het bladerdeeg dat wordt gebruikt in deze quiche is van Tante Fanny. Dit deeg is 100% vegan en echt superlekker! Dit verse deeg is verkrijgbaar in de koeling van de meeste supermarkten. Ook te bestellen via Picnic.

vegan quiche | vegan lunch | Puur Suzanne

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen. Vind je het leuk wat ik doe? Weet dat je mij ook altijd kan supporten.

Liefs, Suzanne

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)