Vorige maand introduceerde ik de nieuwe rubriek Puur Suzanne’s Favorieten. De rubriek is erg goed ontvangen. Ik deel daarom vandaag met veel plezier de nummer twee met jou.

Boekentip: Meer door minder. 

‘Meer door minder’ is een inspirerend en makkelijk leesbaar boek van Joshua Becker. Het gaat over het creëren van ruimte in je huis, je leven en je hoofd. Becker laat zien dat een minimalistische levensstijl bevrijdend kan zijn en hij geeft daarnaast tips hoe je afstand kan doen van je bezit. Door alle ruis en rommel uit zijn omgeving weg te halen, is Joshua een gelukkiger, geconcentreerder en een meer tevreden mens geworden. Het opruimen van alles wat overbodig is geeft namelijk letterlijk en figuurlijk ruimte in je leven. Het boek kost €17,50 en is hier te bestellen.

Masker

Yvonne ontdekte deze maand het verfrissende tea tree nachtmasker van The Body Shop. Na een weekend Lowlands kon haar huid wel wat rust gebruiken. Na een nachtje slapen met dit masker waren haar onzuiverheden een stuk minder en voelde haar huid heerlijk zacht. Het masker is 100% veganistisch, bevat geen alcohol, en laat geen vlekken achter op je kussen.

Ridicuslously Raw chocolade

 Ridiculously Good RAW chocolade is een combinatie van een bonbon en de bekende candybar. Gemaakt van alleen de beste cacaobonen uit Ecuador: Arriba Naçional die op lage temperatuur zijn gebrand. Cacao is van nature een krachtig product, maar door het reguliere verwerkingsproces gaan veel goede stoffen zoals vitaminen, mineralen en antioxidanten verloren. De vullingen zijn echt een smaakvolle toevoeging aan de beleving van de chocolade. Biologisch gecertificeerd, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suiker, gluten, lactose, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere onnodige toevoegingen.

Mijn favoriete mayonaise

Ton's mayonaise - www.puursuzanne.nl