Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Vanaf augustus komt er elke maand een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, beauty tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. Dit zijn mijn favorieten van de maand september. Er zit een winactie in dit artikel verstopt dus lees snel verder.

Bloemkoolpizza’s van Magioni 

bloemkoolpizza's

Ken jij de Magioni bloemkoolpizza al? Deze pizzabodem bevat 70 gram bloemkool en 30% minder koolhydraten ten opzichte van een standaard pizzabodem. En zijn super lekker! Klinkt goed toch!? Ik eet deze pizza regelmatig in het weekend als ik geen zin heb om uitgebreid te koken maar wel gezond wil eten. Je kunt de pizza’s beleggen met wat je maar lekker vindt. De bodems zijn te koop bij Albert Heijn en liggen in het koelvak.

Bamboo Shampoo van OGX

Shampoo - www.puursuzanne.nl

Deze shampoo is parabenen- en SLS-vrij. OXG producten zijn niet getest op dieren en de verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. En daarnaast is het gewoon een hele fijne shampoo die ook nog eens heel lekker ruikt. Deze shampoo is te koop bij o.a. Kruidvat, DIO, DA en trekpleister.

Vegan shakes van Fitshe

Fitshe

FITSHE lanceerde eind augustus nieuwe plantaardige shakes in de smaken dark chocolate en vanille. De shakes zijn 100% plantaardig en biologisch. De shakes smaken goed in combinatie met amandelmelk, ideaal na een uurtje sporten.

Bedrock het boek 

Bedrock - www.puursuzanne.nl

Mijn leestip voor deze maand:Bedrock het boek. Bedrock is een online magazine waar dagelijks informatie en inspiratie vindt die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. De oprichters vonden het tijd voor een echt boek en dat boek kwam dus afgelopen maand uit. Het is een praktische gids die je motiveert en inspireert om bewust(er) in het leven te staan.

Planner 2018 + winactie

Planner - www.puursuzanne.nl

Vorig jaar ontmoette ik Gaby van Essentialiving en ontving toen haar planner . Misschien heb je deze al eens voorbij zien komen op mijn sociale mediakanalen maar sindsdien ben ik fan van deze planner. Zo fijn om alles in 1 overzicht te hebben. Haar planner voor 2018 is klaar en is nu te bestellen. In de planner van 2018 staat elke week een recept suggestie van mij in. Hoe tof is dat? Om deze samenwerking te vieren mag ik een planner voor 2018 weggeven. Hoe doe je mee? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief (als je dat nog niet gedaan hebt) en laat in de reacties hieronder weten dat je meedoet. Meedoen kan t/m zondag 8 oktober 20.00. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij.

Mijn favoriete recept van de maand september – Havermoutpap

Havermoutpap met appel - www.puursuzanne.nl

Deze maand liet de herfst zich af en toe al zien. Ik had hierdoor zin in warme havermoutpap met appel. Ik deelde deze maand het recept inclusief een video. Yes, eindelijk staan mijn eerste receptvideo’s online. Heb jij ze al gezien?

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)