Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Vanaf augustus komt er elke maand een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, beauty tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. Vandaar dat ik het elke maand in een mooi overzicht zet. De maand december sloeg ik deze rubriek even over maar in 2018 is de rubriek weer terug.

Mascara van Ere Perez

Ik gebruik niet veel make-up maar zonder mascara kan ik echt niet. Deze mascara van Ere Perez is mijn favoriet. Deze is gemaakt met biologische amandelolie en Vitamine E om je wimpers te versterken. Een hele fijne natuurlijke mascara die niet irriteert. De mascara is o.a. te koop bij de webshop Nourished Nederland.

De Wereldse Melanges van Euroma

Al deze kruiden bevatten geen zout, suiker of andere toevoegingen. Het zijn 100% pure kruiden- en specerijenmelanges. Klinkt goed hé? Deze kruidenmengsels maken het koken een stuk makkelijker. En zijn gewoon verkrijgbaar bij de Albert Heijn. Misschien heb je deze kruiden al eerder voorbij zien komen op Puur Suzanne. En dat klopt, Ik had in de maand december een leuke samenwerking met Euroma en maakte twee recepten met deze lekkere kruidenmixen. Een stoofpot met linzen en geroosterde groenten uit de oven.

Speculoospasta

Ik heb geen idee of deze pasta net zo smaakt als de “speculoospasta’. Maar ik vind dit zo lekker! Mijn favoriete combinatie is een rijstwafel met deze pasta en wat plakjes banaan erop. De basis van deze pasta zijn zonnebloempitten. Deze pasta is te koop bij de Albert Heijn en Body & Fitshop.

Boekentip: Steeds leuker

Mijn voornemen voor 2018 is meer boeken lezen. Vorig jaar las ik zo’n 12 boeken en dit jaar hoop ik er toch wel 15 uit te lezen. Ik zal daarom ook elke maand een boek toevoegen aan mijn favorieten. De favoriet van deze maand is: Steeds leuker  ,het boek is geschreven door Jelle Hermus. Het is echt een super leuk en inspirerend boek. Het boekt bevat praktische tips voor een leven vol vrijheid, blijheid en betekenis. Het leest gemakkelijk weg en is met humor gegeven. Soms moest ik echt hardop lachen. Wat mij betreft een aanrader. Steeds leuker is uitgegeven door Kosmos Uitgevers is verkrijgbaar bij bol.com voor €20,00.

Mijn favoriete recept van de maand januari – Groene ontbijt smoothie

Groene smoothie - www.puursuzanne.nl

Ik begin de dag weer braaf met een groene ontbijtsmoothie. Dit doe ik, omdat ik wel weer wat extra vitamines kan gebruiken na de feestdagen. En ik denk jullie ook wel!

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)