Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Vanaf augustus komt er elke maand een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, beauty tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Veggie Revolution + kleurpoeders

Magioni

Slechts 5% van de volwassenen en 3% van de kinderen eet hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten. Veel te weinig. Ik doe al heel lang mijn best om jullie te inspireren om meer groenten te eten. Maar deze maand gaat ook Magioni je helpen om meer groenten te eten door de Veggie Revolution! Pizza en groenten klinkt als een hele goede combi. Hoeveel gram groenten heb jij al gegeten vandaag? Doe je ook mee met de veggie challenge? Check de website: https://magioni.com/ en download gratis het receptenboek.

Oooh en mocht je denken een roze pizza dat kan toch niet gezond zijn? De pizza is gekleurd met een natuurlijk kleurpoeder en is gemaakt van Red Dragon Fruit. Ook jij kunt de poeders bestellen. Deze poeders bestel je op de website van Magioni. Met de code: kortingvanpuursuzanne krijg je 25% korting. Deze code is geldig tot en met zondag 25 februari.

Eet als een atleet

Eet als een atleet - www.puursuzanne.nl

Eet als een atleet is geschreven door drie dames uit het I’m a Foodie team op het gebied van sportdiëtetiek, performance en wetenschap: Vera Wisse (Praktijk Diëtetiek en Sportdiëtetiek), Sarai Pannekoek en Titia van der Stelt (Voedingconditie). Zij scheiden de zin van onzin en vertalen op een begrijpbare manier de wetenschap naar de praktijk. Het boek bevat lekkere en gemakkelijke sportrecepten. Ik vind de recepten erg origineel. Je zou verwachten dat het boek vol staat met kip en kwark recepten. Maar er staan juist een heleboel vegetarische recepten in. Bij alle recepten staan de voedingswaarden vermeld. Erg fijn want dit scheelt jezelf weer tijd om te rekenen. Wat mij betreft een goede aanvulling in je boekenkast als je meer wilt weten over de invloed van voeding op je sportprestaties. Meer weten over het boek? Bekijk hier het inkijk exemplaar.

Ben & Jerry’s non dairy 

Opgelet ijsliefhebbers die geen zuivel mogen (of willen) eten; het lange wachten is voorbij! Ben & Jerry’s komt met de smaken Chocolate Fudge Brownie en Chunky Monkey. De nieuwe Ben & Jerry’s Non-Dairy familie, is vanaf nu verkrijgbaar. Ooh en ik ben hier zo blij mee. Ik eet zoveel mogelijk zuivelvrij, omdat ik niet goed tegen zuivel kan. Ik word chronisch verkouden en krijg last van mijn darmen. En ben zo blij dat ik nu zonder hoestbuien Ben & Jerry’s ijs kan eten.

Vegan Bailey’s 

Vegan bailey's - www.puursuzanne.nl
Er komen steeds meer vegan producten op de markt. En dat vind ik super fijn. Bedrijven laten hiermee zien dat zij met hun tijd meegaan. Naast Ben & Jerry’s komt ook Baileys vanaf 1 maart 2018 met een vegan variant. De room in Baileys is vervangen door amandelmelk. Deze is gemaakt van amandelolie, -extract, rietsuiker, water en vanille. Aan dit alles is een scheutje whisky toegevoegd om het drankje af te maken. En hoe drink je deze Baileys? Gewoon zoals je gewend bent met een paar ijsblokjes erin.

Mijn favoriete recept van de maand februari– stamppot met feta en rucola

Met dit koude weer eet ik graag deze heerlijke stamppot met zoete aardappel, rucola, gedroogde tomaten en feta. Het is een heerlijke lichte stamppot geworden.

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)