Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Vanaf augustus komt er elke maand een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, beauty tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

The Plant Pharmacy – koken met de kracht van de natuur

The Plant Pharmacy - www.puursuzanne.nl

Deze maand kwam er een prachtig boek uit: The Plant Pharmacy. Hiermee laat Lisette Kreischer zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Lisette Kreischer is een van de grondleggers van de vegan-beweging in Nederland. Lisette neemt je mee op reis door de seizoenen en zet je heerlijke, plantaardige gerechten voor. The Plant Pharmacy zit boordevol informatie over de voordelen van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten.
Met de inzichten die Lisette de afgelopen jaren heeft opgedaan, zowel aan Kruidenrijk, kennis van bijzondere mensen die ze heeft mogen ontmoeten én informatie uit de meest inspirerende boeken, hoopt ze jou te verleiden en verlekkeren met planten. Planten ademen ons, voeden ons en helen ons, ze verdienen een hoofdrol in ons leven. Een mooie aanvulling in je boekenkast als je interesse hebt in de kracht van de natuur. Het boek: The Plant Pharmacy is o.a bij Bol.com te koop voor 24,99.

Hotspot: De Nieuwe Wereld – Oss

Mijn favoriet hotspot in mijn eigen woonplaats (Oss) is de Nieuwe Wereld. Ik vertel je er in deze blog alles over.

Cocosoap van Bloomr

Ik schreef eerder over  Coconut Charcoal van Bloomr. Maar Bloomr verkoopt ook zwarte zeep met coconut charcoal erin. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat de BLOOMR Coconut Charcoal (vandaar natuurlijk de zwarte kleur). Deze Charcoal zorgt in contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen verwijdert en tegelijk ook onzuiverheden mee absorbeert. Ik ben fan! Ik was hier elke ochtend mijn gezicht mee. Het zorgt voor een zachte, schone en stralende huid.

Paprikaspread van Zonnatura

Paprikaspread

Ik maak regelmatig zelf smeersels voor op mijn crackers of om groenten mee te dippen. Maar soms ga ik ook gewoon voor makkelijk en ben blij dat er steeds meer lekkere gezonde(re) spreads in de supermarkt worden verkocht. Deze paprikaspread van Zonnatura is op dit moment mijn favoriet.

Mijn favoriete recept van de maand maart – vegetarische wrap pizza

Ik ben dol op pizza’s. Maar elke week pizza eten vind ik zelf, niet echt een goed idee. Ik maak daarom regelmatig vegetarische wrap pizza’s. Deze “slankere” pizza’s zijn al binnen een kwartier klaar. Je hoeft namelijk geen deeg te kneden maar gebruikt gewoon een volkoren wrap. Deze pizza’s zijn minder machtig en smaken heerlijk. Klink goed toch?! Volkoren wraps zijn tegenwoordig in heel veel supermarkten klant en klaar te koop.

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)