Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Vanaf augustus komt er elke maand een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. In deze rubriek deel ik mijn favoriete producten uit de supermarkt, boekentips, beauty tips en nog meer leuke dingen. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar kan niet overal een blog van maken. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Kookboek Puur Zoet

Puur Zoet - www.puursuzanne.nl

Met Puur Zoet laat Mariette zien dat een gezonde lifestyle en bakken makkelijk samen gaan. Het boek begint met een aantal goede tips om elk baksel gemakkelijk een stukje gezonder te maken. Daarna geeft zij jou alle informatie over alle ingrediënten die in het boek worden gebruikt en welke uitwerking ze hebben op je baksel. Dan weet je precies hoe je ze kunt vervangen zodat het aansluit op jouw voedingspatroon of intolerantie.

In het eerste hoofdstuk vind je meer dan 15 makkelijke basisrecepten waar je zelf mee kunt variëren. Dat hoofdstuk wordt opgevolgd door Ontbijt, Tussendoor, Koek, Taart, Feest en Toetjes! In totaal 84 bewuste zoete bakrecepten gemaakt met pure en voedzame ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen. Ik hou ervan! Het boek heeft een mooie lichte uitstraling en is echt een aanrader. Ik zal binnenkort ook een recept delen uit dit mooie boek. Puur Zoet kost €24,99

Vegan skincare
vegan gezichtsverzorging - www.puursuzanne.nl

Ik vind het een zoektocht om aan betaalbare goede natuurlijke vegan gezichtsverzorging te komen. Maar gelukkig brengt Kruidvat daar verandering in. Kruidvat verkoopt sinds deze maand: Kruidvat Natures. De eerste vegan gezichtsverzorging die te koop is bij de “gewone” drogisterij.

Kruidvat Natures is een complete lijn vegan gezichtsverzorging. Deze lijn is dierproefvrij en zonder dierlijke ingrediënten. Het voldoet aan de strenge richtlijnen van Natrue en is daarom ook vrij van synthetische kleur- en geurstoffen en parabenen. Het gebruik van grondstoffen op basis van siliconenolie en minerale olie is niet toegestaan. Hoe fijn is dat? Zo weet je zeker dat je geen “rommel” op je gezicht smeert.

Duurzame koffie

Ik ontdekte onlangs het merk: Café Intención in de supermarkt. Deze koffie is fairtrade en biologisch. Deze wordt gebrand door koffiebranderij J.J. Darboven. Een familiebedrijf met ruim 150 jaar ervaring in het branden van koffie. Café Intención is verkrijgbaar in filterkoffie, koffiebonen mild en espresso bonen krachtig. Deze koffie is te koop bij diverse supermarkten o.a.: Albert Heijn, Jumbo, Deen, Deka en Coöp. Je herkent de koffie aan de gele verpakking. Super leuk trots op het feit dat ik 2 maanden mag samenwerken met dit mooie merk.

MIJN FAVORIETE RECEPT VAN DE MAAND APRIL – VEGAN LIMOENTAARTJES

Vegan limoentaartjes - www.puursuzanne.nl

Ik ben dol op iets lekkers bij de koffie of thee. Ik maak regelmatig vegan taartjes en dan het liefst op basis van noten en dadels. Het is voor mij echt snoepen zonder schuldgevoel. Al moet ik bekennen dat ik me niet echt schuldig voel als ik snoep maar vind het wel fijn dat deze taartjes naast super lekker ook voedzaam zijn. En dat ik na 1 stukje ook gewoon genoeg heb. Dit is namelijk bij mij niet het geval als ik een pak koekjes opentrek. Ik heb daarom niet vaak koekjes in huis ;-) Deze limoentaartjes zijn deze maand mijn favoriet.

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)