Elke dag een gezonde maaltijd voor mijzelf koken en op tafel zetten gaat mij niet altijd goed af. Om die reden kook ik vaak op zondag twee gerechten in grote porties, zodat ik die kan invriezen en ik door de weeks snel en makkelijk een gezonde maaltijd op tafel heb staan.  Maar er zijn ook dagen dat ik echt geen zin heb om te koken en dat mijn vriezer dan ook nog eens leeg is. Aangezien de snackbar op nog geen 100 meter van mij vandaan is, ligt de verleiding letterlijk om de hoek en de gezonde en lekkere keuze bij thuisbezorgd is in mijn dorp zeer beperkt. Totdat ik er achter kwam dat Vegan Masters met hun vegan maaltijden gewoon bij mij thuis bezorgen.

100% Plant based, not just for vegans!

In de webshop van Vegan masters heb je keuze uit diverse soorten gerechten, zoals curry, pasta, pastrys, burgers en pizza’s. Natuurlijk zijn burgers en pizza de niet meest gezonde keuzes maar de ingrediënten zijn groente. En ja dat is altijd gezonder dan de afhaalpizza of de snackbar om de hoek.

Ik bestelde een curry, pizza, pasta en een doos bite ’em all. Bij besteding van 50 euro bezorgen ze gratis. Dus ik bestelde direct ook voor een vriendin, zodat wij allebei de aankomende week minder hoefde te koken. En ik kan je vertellen dat was heel fijn om niet eens te hoeven koken. Je hoeft alleen het folie van je pasta of curry te verwijderen en het slechts 8 minuten in de oven te verwarmen. Hoe easy kan een lekkere maaltijd zijn.

Ik maak regelmatig curry voor mijzelf. Maar zo lekker als deze green dream curry kan ik hem niet maken. Deze romige groene curry met spinazie, linzen en verfrissend limoenblad was hemels en stond binnen 8 minuten op tafel.

vegan masters - curry - puur suzanne

De pasta veggie overload at ik op een warme zomeravond heerlijk op het strand. Gewoon koud en dat was heerlijk. Ik vond de portie alleen wat groot, omdat ik hem qua smaak iets te machtig vond. Ik was daarom blij dat ik hem deelde en at er ook nog wat stokbrood met dips bij.

vegan masters - pasta - puur suzanne - picknick

Zelf pizza maken vind ik eigenlijk het lekkerste. Maar deze pizza Forever green van Vegan masters is ook zeker een aanrader. De pizza heeft een groentebodem en is belegd met heerlijke groente en pesto.

pizza vegan masters puur suzanne

Op ieder gerecht van Vegan Masters staat hoeveel water, CO2 en dierenleed je bespaart hebt. Je zorgt dus ook niet alleen beter voor jezelf maar ook voor de aarde. Kortom ik vind de maaltijden van Vegan Masters een echte aanrader. Simpele en gezonde gerechten binnen mum van tijd op tafel. Er is genoeg keuze en ze hebben er zelfs pastry’s, maar daar kwam ik pas achter toen ik al besteld had.  Dus ik ga binnenkort nog maar eens een bestelling plaatsen.  Vanaf 50 euro is de bezorging gratis door heel Nederland.

Wil je starten met een gezonde levensstijl? Bestel dan mijn nieuwste e-book: Eat Good, Feel Good.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)