Wauw wat een leuke reacties krijg ik toch altijd op de weekmenu’s die ik maakte. De vorige weekmenu’s kun je hier terugvinden. Het leek mij weer een goed idee om een nieuw vegan weekmenu te delen met jullie. Na ja eigenlijk kwam het verzoek van jullie zelf. Het verzoek kwam om weer een volledig vegan weekmenu te delen. En dat vond ik eigenlijk een heel goed idee. Dit menu laat zien dat plantaardig eten super lekker en gevarieerd kan zijn. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept. Mocht je opmerkingen hebben over het menu dan hoor ik dat graag!

MAANDAG
Sticky tempeh

We starten de week met mijn favoriete gerecht: sticky tempeh. Zo lekker! En door heel veel mensen goedgekeurd.

DINSDAG
Mac & Cheese

Vandaag kies ik voor de Mac & Cheese van Lisette. Neem sowieso eens een kijkje op haar website voor heerlijke recepten en goede informatie over plantaardig eten.

WOENSDAG
vegan pasta carbonara

Pasta is altijd een goed idee! Vandaag op het menu vegan pasta Carbonara  naar recept van Het Groene Broertje.

DONDERDAG
Tofu bowl

Ik ben dol op tofu. Veel mensen denken dat het een smakeloos is maar als je het marineert en even in de oven doet is het super lekker. Dit keer doe ik tofu in een bowl met groenten en quinoa.

VRIJDAG
noodles - www.puursuzanne.nl

Dit gerecht met noodles en vega kip is zo lekker. Ik weet dat de meningen zijn verdeeld over vleesvervanger. Ik heb heel bewust gekozen om geen vlees meer te eten. Maar af en toe “mis” ik die bite wel en dan heel blij dat er tegenwoordig van die lekkere vleesvervangers bestaan.

ZATERDAG
Stoofpot met jackfruit

Dit weekend is het tijd voor een lekkere stoofpot. Deze stoofpot met jackfruit is erg lekker met frietjes of aardappels uit de oven.

ZONDAG

Op zondag kies daarom voor deze paprika-tomatensoep. Lekker met deze fantastische  vegan quiche.

Paprika-tomatensoep - www.puursuzanne.nl

vegan quiche | vegan lunch | Puur Suzanne

EET SMAKELIJK DEZE WEEK!

Op zoek naar meer vegan recepten? Bestel hier mijn boek met meer dan 70 makkelijke en gezonde plantaardige recepten.

En misschien overbodig om erbij te vermelden. Maar als je volledig plantaardig eet denk er dan aan om een vitamine b12 supplement te gebruiken.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)