Jullie hebben eergisteren kunnen lezen dat ik in de maand maart geen vlees zal eten. Blog gemist? Lees het hier dan terug. Hoe ga ik dat aanpakken? Voorbereidingen is het halve werk. Ik maak daarom altijd een weekplanning voor alle avond gerechten. Ik schrijf dit op in mijn agenda of op een los briefje in keukenla. En dat blijf ik nu ik geen vlees eet ook doen. Vandaag deel ik mijn weekmenu van volgende week met jullie. Hopelijk helpt het jullie ook. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept.
Maandag
Ik begin de week met chilli sin carne lekker met rijst, ijsbergsla en nacho’s. Ik maak altijd een dubbele portie zodat ik een deel kan invriezen. Als ik dan een dag geen zin of tijd heb om te koken heb ik altijd een voorraad chilli sin carne in de vriezer liggen.
Dinsdag
Vandaag kies ik voor de vega groentelasagne van Eet het beter. Mmmm!
Woensdag
Vandaag ga ik eindelijk de Vegan spaghetti met “meatballs van de groene meisjes proberen. Ziet er goed uit toch?
Donderdag
Stamppot ben ik nooit zo dol op maar deze zoete aardappelstamppot met spinazie zet ik maar al te graag op tafel.
Vrijdag
Vandaag gaan wij voor makkelijk en snel. Ik kies voor deze kom met noodles en pittige tempeh.
Zaterdag
Vandaag staat er gado gado op het menu. Het recept vond ik op de fijne blog Eetspiratie van Simone.
Zondag
Ik heb geen zin om uitgebreid te koken vandaag dus ga daar voor deze heerlijke zoete aardappel wortelsoep en eet daar nog een broodje bij.
EET SMAKELIJK DEZE WEEK!
Wil je weer lekker in je vel zitten en meer energie hebben? Doe dan mee met de Eat Good, Feel Good challenge.
- Vegan aardappelgratin - 10/12/2023
- Vegan cake met chocolade - 10/12/2023
- Granola met cranberry’s - 07/12/2023