De hoogste tijd om weer een vegetarisch weekmenu met jullie te delen. De vorige weekmenu’s kun je hier terugvinden.  Klik op de groene link om uit te komen bij het recept. Mocht je opmerkingen hebben over het menu dan hoor ik dat graag! En wil je de weekmenu’s weer vaker terug zien? Ook dan hoor ik het graag. In sommige gerechten wordt kaas gebruikt. Let op niet alle kaas is vegetarisch. Bekijk hier de lijst met vegetarische kaas of vraag er even naar bij een goede kaaswinkel.

MAANDAG

Curry met bloemkool - www.puursuzanne.nl

Vandaag op het menu een heerlijke curry met bloemkool en kikkererwten. De kikkererwten zorgen ook voor een heerlijke bite in deze curry.

DINSDAG

Pasta met spinazie - www.puursuzanne.nl

Pasta is altijd een goed idee. Deze pasta met spinazie staat binnen 15 minuten op tafel. Ideaal toch?!

WOENSDAG

vegan stamppot

Jullie zullen het vast wel gemerkt hebben, maar ik ben echt dol op stamppot. Nee, niet op de standaard stamppot maar op de stamppot met zoete aardappelen. Dit keer ga ik voor een stamppot met courgette en pecannoten

DONDERDAG

Vandaag op het menu een heerlijke salade met zoete aardappel en quinoa. Mijn vriend en ik zijn allebei dol op couscous salades maar aangezien wij allebei op dit moment even wat minder gluten willen eten, is couscous op dit moment niet in huis. Ik kies er daarom voor om couscous te vervangen door quinoa. Deze salade met onder andere zoete aardappel is 1 van de favorieten hier thuis

VRIJDAG

Tijd voor pizza. Ik ben dol op pizza’s. Maar elke week pizza eten vind ik zelf, niet echt een goed idee. Ik maak daarom regelmatig  vegetarische wrap pizza’s. Deze “slankere” pizza’s zijn al binnen een kwartier klaar. Je hoeft namelijk geen deeg te kneden maar gebruikt gewoon een volkoren wrap. Deze pizza’s zijn minder machtig en smaken heerlijk. Klink goed toch?! Volkoren wraps zijn tegenwoordig in heel veel supermarkten klant en klaar te koop.

ZATERDAG

Noodles met tempeh - www.puursuzanne.nl

Vandaag gaan wij voor makkelijk en snel. Ik kies voor deze kom met noodles en pittige tempeh.

ZONDAG

Wortelsoep met gember - www.puursuzanne.nl

Op zondag heb ik iets minder zin om te koken. Ik ga daarom voor een lekkere soep. Lekker, makkelijk en snel. Ik maak deze wortelsoep met gemberEn eet er nog een broodje bij.

En op zondag bak ik ook regelmatig een havermoutcake, zodat ik zeker weet dat ik heel de week een lekker en voedzaam tussendoortje heb. Vandaag bak ik deze wortelcake.

Wortelcake - www.puursuzanne.nl

EET SMAKELIJK DEZE WEEK!

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur