Wauw wat een leuke reacties heb ik ontvangen op de vegetarische weekmenu’s die ik in maart deelde. De weekmenu’s kun je hier terugvinden. Het leek mij weer een goed idee om een weekmenu te delen met jullie. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept. Mocht je opmerkingen hebben over het menu dan hoor ik dat graag! En wil je de weekmenu’s weer vaker terug zien? Ook dan hoor ik het graag. In sommige gerechten wordt kaas gebruikt. Let op niet alle kaas is vegetarisch. Bekijk hier de lijst met vegetarische kaas of vraag er even naar bij een goede kaaswinkel.

MAANDAG

Gezond en vegetarisch koken hoeft echt niet moeilijk te zijn. Begin de week met deze heerlijke gevulde paprika met geitenkaas.

DINSDAG

Spaghetti met champignons - www.puursuzanne.nl

Ik ga voor deze snelle spaghetti met champignons en knoflook. Er staat bij dit gerecht ook een wijntip  maar dat vind ik zelf meer iets voor het weekend. Vandaag laat ik de wijn dus staan.

WOENSDAG

Bloemkool nasi - www.puursuzanne.nl

Vandaag op het menu bloemkool nasi. Bloemkool nasi?! Ja je leest het goed. In plaats van rijst gebruik ik fijngemalen bloemkool om deze nasi te maken. Weinig koolhydraten en erg gezond omdat je op een makkelijke manier heel veel groenten eet.

DONDERDAG

vega curry - www.puursuzanne.nl

Wat dacht je van een heerlijke snelle curry met sperziebonen en champignons?

VRIJDAG

noodles - www.puursuzanne.nl

Oooh dit gerecht met noodles en vega kip is zo lekker. Ik weet dat de meningen zijn verdeeld over vleesvervanger. Ik heb heel bewust gekozen om geen vlees meer te eten. Maar af en toe “mis” ik die bite wel en dan heel blij dat er tegenwoordig van die lekkere vleesvervangers bestaan.

ZATERDAG

Kikkererwtenburger - www.puursuzanne.nl

Vandaag op het menu: Vegetarische burgers. Erg lekker op een volkoren broodje met wat ijsbergsla en een klodder ketchup. Maar deze burgers smaken ook goed met zoete aardappel frietjes en een salade.

ZONDAG
Pompoensoep - www.puursuzanne.nl

Vandaag ga heb ik geen zin om uitgebreid te koken dus ga voor deze pompoensoep met kokosmelk. Lekker met wat zelf gemaakte croutons of mini quiches.

EET SMAKELIJK DEZE WEEK!

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)