Wauw wat een leuke reacties krijg ik toch altijd op de weekmenu’s die ik deel. De vorige weekmenu’s kun je hier terugvinden. Het leek mij weer een goed idee om een weekmenu te delen met jullie. Na ja eigenlijk kwam het verzoek van jullie zelf. Ik vroeg namelijk op Facebook: Wat wil je lezen op Puur Suzanne? Waar heb je hulp bij nodig en ja daar werd mij wel duidelijk dat jullie het soms toch nog lastig vinden om te bedenken wat jullie ‘avonds op tafel zetten. Ik help jullie daarom een handje met het weekmenu. Klik op de groene link om uit te komen bij het recept. Mocht je opmerkingen hebben over het menu dan hoor ik dat graag! En wil je de weekmenu’s weer vaker terug zien? Ook dan hoor ik het graag. In sommige gerechten wordt kaas gebruikt. Let op niet alle kaas is vegetarisch. Bekijk hier de lijst met vegetarische kaas of vraag er even naar bij een goede kaaswinkel.

Maandag

Ik begin de week met deze snelle pasta met champignons. Garneer met de geroosterde pijnboompitten en edelgistvlokken of als je niet vegan bent wat parmezaanse kaas.

Dinsdag

Chili sin carne - www.puursuzanne.nl

Ik ben dol op chili sin carne. Regelmatig maak ik een grote pan chili sin carne en vries dan de helft in. Op dagen dat ik dan minder tijd heb om te koken haal ik het uit de vriezer. Lekker met rijst, ijsbergsla en wat nacho’s.

Woensdag

Ovenschotel met spruitjes - www.puursuzanne.nl

Ik ben dol op spruitjes. En deze combi met zoete aardappel in een ovenschotel is super lekker. Je kunt bij deze ovenschotel met spruitjes en zoete aardappel eventueel nog een vega gehaktbal eten.

Donderdag

 

Sinds ik geen vlees meer eet ben ik dol op tofu. Veel mensen denken dat het een smakeloos is maar als je het marineert en even in de oven doet is het super lekker. Dit keer doe ik tofu in een bowl met groenten en quinoa.

Vrijdag

Zoete aardappel stamppot - www.puursuzanne.nl

Stamppot met zoete aardappel is altijd een goed idee. Mijn favoriet is de laatste tijd deze stamppot met spinazie en ei

Zaterdag

Vegetarische lasagne - www.puursuzanne.nl

Vandaag heb ik wat meer tijd om te koken. Ik kies daarom voor deze heerlijke vegetarische lasagne.

Zondag

Paprika-tomatensoep - www.puursuzanne.nl

Op zondag heb ik meestal niet zo’n zin om te koken. Ik kies daarom voor deze paprika-tomatensoep. Lekker met zelfgemaakte croutons of  kaasstengels.

EET SMAKELIJK DEZE WEEK!

Wil je starten met een gezonde en vegetarische levensstijl? Bestel dan het e-book: Eat Good, Feel Good.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)