Hebben jullie genoten van het lekkere eten in de december? Ik wel! Ik heb ook lekker gesnoept van kruidnoten, tulbanden en oliebollen. Maar na al het gesnoep in de decembermaand is het tijd om weer “normaal” te gaan eten. Ik heb daar ook weer zin in. Maar wat eet je zo na de feestdagen? Heb je ook het gevoel dat je een beetje uit je ritme bent. Ik zal jullie daarom helpen om in het gewone ritme te komen. Ik heb namelijk een weekmenu gemaakt zodat je deze eerste week van het nieuwe jaar gelijk goed kan beginnen.Klik op de groene linken om uit te komen bij de recepten.

Maandag

 

Op meatless monday ga ik voor deze heerlijke ovenschotel met spruitjes en zoete aardappel.

Dinsdag

Vandaag een makkelijke en snelle maaltijd: Wraps met zoete aardappel, avocado en zwarte bonen. De zoete aardappel wordt in de oven geroosterd. Ondertussen zet je de rest van de ingrediënten klaar. Je kunt er zelfs voor kiezen om de bonen koud te eten.

Woensdag

Woensdag is pastadag. Ik ga voor deze heerlijke pasta uit de oven met pompoen en champignons.

Donderdag

Donderdag is het tijd voor vis. Deze heerlijke courgetti met tonijn staat op het menu.

Vrijdag

vegetarische shoarma - www.puursuzannel.nl

Op vrijdag is het tijd om wat lekkers te snacken, het is tenslotte weekend daarom kies ik voor een heerlijk broodje met vegetarische shoarma op basis van tempeh.

Zaterdag

Kikkererwtenburger - www.puursuzanne.nl

Vandaag op het menu: Vegetarische burgers. Erg lekker op een volkoren broodje met wat ijsbergsla en een klodder ketchup. Maar deze burgers smaken ook goed met zoete aardappel frietjes en een salade.

Zondag

Vandaag is het tijd voor een makkelijke maaltijd. Wat dacht je van deze heerlijke linzensoep. Lekker met wat brood of kaasstengels.

Eet smakelijk deze week!

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)