Vorige week deelde ik mijn eerste vegetarische weekmenu. Jullie gaven aan dat jullie dit wel vaker wilden terugzien. Ik ga op elke vrijdag in maart daarom een vegetarisch weekmenu met jullie delen. Ik zal zorgen dat deze in de ochtend voor jullie klaar staan. En daarom dus vandaag weekmenu nummer twee.  Klik op de groene link om uit te komen bij het recept. Mocht je opmerkingen hebben over het menu dan hoor ik dat graag! In sommige gerechten wordt kaas gebruikt. Ik kwam er dus echt pas deze week achter dat niet alle kaas vegetarisch is. Bekijk hier de lijst met vegetarische kaas of vraag er even naar bij een goede kaaswinkel.

 Maandag

Pasta met broccoli - www.puursuzanne.nl

Vandaag ga ik voor deze snelle pasta met brocolli. Ik eet eigenlijk elke week wel een keer  pasta en verwerk daar mijn restjes groenten in. Het vlees in een pasta gerecht mis ik nooit omdat ik er champignons in doe.

Dinsdag

zuurkool - www.puursuzanne.nl

In deze zuurkoolschotel met  zoete aardappel heb ik al weken trek dus vandaag ga ik het echt op tafel zetten. Dennis lust het niet dus het restje vries ik in zodat ik altijd een goede maaltijd op voorraad heb.

Woensdag

ovenschotel - www.puursuzanne.nl

Op woensdag ik voor de deze makkelijke ovenschotel van Eet het Beter. In deze ovenschotel zit onder andere aubergine en krieltjes.

Donderdag  

curry - www.puursuzanne.nl

Vandaag vind ik curry een heel goed idee. Ik vond deze Midden-Oosterse curry op de blog van De Groene meisjes.

Vrijdag

Kikkererwtenburger - www.puursuzanne.nl

Vandaag op het menu: Vegetarische burgers. Erg lekker op een volkoren broodje met wat ijsbergsla en een klodder ketchup. Maar deze burgers smaken ook goed met zoete aardappel frietjes en een salade.

Zaterdag

lasagne - www.puursuzanne.nl

Mmmm toen ik deze lasagne van zoete aardappel bij Bo van Beaufood voorbij zag komen wist ik dat deze echt in het weekmenu moest. De perfecte maaltijd voor de zaterdag.

Zondag 

snelle paprikasoep - www.puursuzanne.nl

Vandaag ga heb ik geen zin om uitgebreid te koken dus ga voor deze snelle paprikasoep. Lekker met wat zelf gemaakte croutons of kaasstengels.

EET SMAKELIJK DEZE WEEK!

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)