Ik kan me heel goed voorstellen dat je juist op dit moment behoeften hebt aan extra groentenen  fruit. Je wilt juist nu toch extra goed voor jezelf zorgen?  Een super gemakkelijke manier om extra groente en fruit binnen krijgen is:  Dagelijks een heerlijke groentesap van Sapje.

Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers.

Een cadeautje voor jouw lijf

Sapje - slow juice - Puur Suzanne

Met veel liefde maakt Sapje elke dag heerlijke en vooral gezonde sap combinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. De sappen bevatten minimaal 85% groente. Misschien moet je hier in aan het begin aan wennen, maar ik zelf drink regelmatig groente smoothies dus ik ben qua smaak het een en ander al gewend. Sommige groene sapjes vond ik iets intens, maar na de tweede slok vond ik het eigenlijk heel lekker. En dacht ik: Mag ik er nog één.

Gezonder met biologische groentesap

Op de webshop van Sapje kun je uit verschillende pakketen kiezen. De sapjes worden diepgevroren aangeleverd, dus zorg dat je ruimte hebt in je vriezer. Ik koos voor de 28 sapjes. Dit pakket is een keer best prijzig, maar als het omrekent per sapje valt dit reuze mee. Ik vind gezondheid erg belangrijk dus daar wil ik investeren, ik wil immers fit oud worden.

Eenmaal je pakket gekozen, dan kan je ook de aflever dag en de tijdzone kiezen. Op de dag van levering krijg je nog een email met het tijdstip wanneer de bezorger bij jou is. Ideaal! Ik kon het pakket zelf in ontvangst nemen en direct in de vriezer leggen.

Inmiddels heb ik mijn laatste sapje op. Ik vond de sapjes erg lekker en een goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Het is namelijk geen detox, maar een aanvulling op je voedingspatroon. Uiteraard kun je wel voor het detox pakket kiezen. Mijn favoriet is de Fresh. Een heerlijke frisse smaaksensatie. Groente en fruit sapjes hoeven dus helemaal niet saai of onsmakelijk te zijn.

Het gaf mij soms net de energie boost die ik nodig had. Ik kan het je dan ook zeker aanraden als je weerstand op peil wilt houden en (nog) fitter wilt leven.

Op de website van Sapje zie je de verschillende pakketen die zij aanbieden.

Zorg jij ook goed voor jezelf met de lekkere biologische sapjes van Sapje?

Sapje - slow juice - Puur Suzanne

Fotografie: YvonNetwork

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)