Wat we in gedachten aan waarden hebben, staat best vaak haaks op wat we werkelijk doen. We laten ons gemakkelijk door dagelijkse handelingen leiden en meesleuren door werk- en privé-verplichtingen. Hierdoor blijft de wens om bijvoorbeeld rustiger, duurzamer en gezonder te leven alleen in het hoofd bestaan. Een bedrijfscoach kan jou hierbij helpen en leert je de versie die je altijd van jezelf voor ogen had, te realiseren en om dat ook op anderen over te dragen.

De essentie van bedrijfscoaching

Wat doet een bedrijfscoach precies? Bedrijfscoaching richt zich met name op het aanleren van basis gesprekstechnieken en coachvaardigheden voor degenen die merken dat bepaalde zaken op de werkvloer of in privé situaties verbeterd kunnen worden. Ben jij bijvoorbeeld leidinggevende, maar heb je het gevoel onvoldoende grip te hebben? Loop je tegen onzekerheden aan of zie je vanuit jouw positie ontevredenheid in het team? De bedrijfscoach opleiding van NONONS leert je binnen vijf cursusdagen de basis gesprekstechnieken waarmee jij jezelf en anderen vooruit kunt helpen in het omgaan met lastige situaties en het maken van keuzes. Er ontstaat een beter inzicht in eigen wensen en handelen en daardoor meer tevredenheid en positieve energie.

 Voordelen van bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching helpt dus vooruit op zowel persoonlijk, als op professioneel niveau. NONONS geeft jou de tools om persoonlijke kwaliteiten in kaart te brengen. Je krijgt inzichtelijk waar je goed in bent en hoe je verder kunt groeien. Dat geeft zelfvertrouwen en houdt je scherp. Het zijn inzichten die je helpen bij de wens rond een gezonder en beter leven in het algemeen, maar die uiteraard ook automatisch invloed hebben op de prestaties op de werkvloer. Of je nu teamlead bent, of vaste medewerker; meer grip op eigen kunnen en dat van anderen, heeft positieve impact op de organisatie. Na de bedrijfscoaching van NONONS, ontstaat:

  • meer betrokkenheid
  • meer productiviteit
  • minder stress
  • een gezonde balans tijdens werk en privé

Bedrijfscoach vinden

Loop jij al een tijdje te malen over hoe je vernieuwing en verandering kunt doorvoeren in jouw leven en dat van anderen? Heb je behoefte aan realisatie van jouw waarden en wensen, zowel privé als professioneel? Ga dan aan de slag met een bedrijfscoach. Neem contact op met NONONS voor een oriënterend gesprek, of schrijf je in voor de eerstvolgende cursus via de website. Bij NONONS kun je terecht voor een effectieve en praktische opleiding die jou binnen een mum van tijd leert hoe je persoonlijk krachtiger en gezonder te werk kunt gaan.