De maand juni is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor een maandoverzicht. De maand juni is echt voorbij gevlogen. Ik laat jullie vandaag met een aantal foto’s de leukste dingen van de maand juni zien. Ik heb het maandoverzicht dit keer iets anders gemaakt met meer foto’s. Ik ben heel benieuwd wat jullie daarvan vinden. Ik begon deze maand met de ontdekking van een leuke nieuwe hotspot in Den bosch namelijk: Coffeelab. Ik maakte hier mijn flinke to do list af voordat ik op vakantie ging.

Proosten op een samenwerking met Lidl

Daarna ging ik eten in Amsterdam bij De Plantage met een aantal collega bloggers en twee medewerkers van Lidl. Wij vierden dat wij een jaar lang gaan samenwerken. Super leuk want Lidl is echt mijn favoriete supermarkt. De Plantage is echt een aanrader. Wat kan je hier lekker eten en wat een goede vegetarische gerechten hebben ze op de kaart staan.

Vakantie met Dennis

10 dagen verbleven Dennis en ik op een camping in Zuid-Frankrijk. Het was een heerlijke vakantie met lekker weer, leuke uitstapjes en veel tijd om te ontspannen. Wil je meer lezen over onze vakantie? Het artikel vind je hier terug.

Work work work

Toen ik terug kwam van vakantie kon ik gelijk flink aan de slag want er stonden onverwachts een aantal events en samenwerkingen gepland. Ik werd hier heel blij van en het was maar goed dat ik net vakantie had gehad ;-)

Schommelen op het event van Innocent

Samen met Annemieke bij FoodTalks

Saladay met Bettine geitenkaas. Het recept wat ik deze dag maakte komt eind deze week online.

Typen, typen en recepten maken dat is wat ik verder vooral deed.

Wandelen met Benja zorgt voor ontspanning

Ik leefde deze maand 5 dagen op sapjes en soepen. Ik zal daar binnenkort ook nog een artikel over online zetten.

De lekkerste recepten van juni

In juni maakte ik en een aantal gastbloggers een heleboel lekkere recepten en deze hieronder zijn mijn favoriet. Heb je nog een suggestie voor een recept? Stuur mij dan een mail via info@puursuzanne.nl dan ga ik daarmee aan de slag.

Mijn agenda voor de maand juli is vrij leeg maar dat is ook weleens lekker. Al verwacht ik dat deze vanzelf wel volstroomt.

Ik wens je een fijne nieuwe maand!

Volg je mij al via Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. Je vindt daar dagelijks een update en veel Benja spam ;-)

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)