De maand januari zit er bijna op. Eerlijk gezegd vind ik dat niet zo erg. Ik kan van mezelf zeggen dat ik positief ben ingesteld maar de maand januari is niet mijn ding. Waar iedereen het uitgilde op sociale media: Yeaah het is 2017. Dacht ik: Ooh en nu? Noem het winterdip of aanstellerij ;-)

Ik weet nooit zo goed wat ik met de maand januari aan moet. De maand duurt altijd erg lang en wil altijd op vakantie naar tropische stranden. Misschien moet ik dat volgend jaar maar eens doen.

Wordt dit een artikel met hoe vervelend het allemaal was? Nee, natuurlijk niet. Ik wil stil staan bij de leuke dingen in het leven.

Ik loste het op om deze maand gewoon rustig aan te doen. Ik werkte de eerste week van januari maar halve dagen. Besloot dat het tijd was om echt meer te gaan lezen. Ik ben zolang ik mij kan herinneren dol op boeken lezen maar de laatste tijd maakte ik gewoon geen tijd voor. Geen idee waarom? Mijn doel voor 2017 is daarom minstens 10 boeken lezen. De eerste 3 zijn al uit!

Brrrr koud

En ooh ooh wat was het koud. Ik vond daarom dat ik wel een cadeautje had verdiend. Ik bestelde een sjaal en een haarband bij Granny’s finest. Granny’s Finest voorkomt eenzaamheid onder senioren door het organiseren van wekelijkse handwerkclubs. Onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers kunnen senioren hun hobby uitoefenen en ontstaan er nieuwe vriendschappen. En maken ze ontzettend mooie dingen. En zo leuk er zat zelfs een handgeschreven kaartje aan.

Vegan yoghurtaart

vegan taart - www.puursuzanne.nl

Ik werd deze maand er heel blij van dat eindelijk mijn vegan yoghurttaart wel was gelukt. Het was echt poging 3! Het recept vind je hier terug.

Sauna

sauna - www.puursuzanne.nl
Het kwam deze maand perfect uit dat Thermen Bussloo mij en een vriendin uitnodigde om daar een weekend door te brengen. Wij kwamen allebei helemaal zen terug.

Taartjes van Sue

Ik ging vorige week uitgenodigd door Grohe voor een workshop watercocktails maken met bubbels uit de kraan in Rotterdam en als je in Rotterdam bent moet je natuurlijk even langs Sue om daar heerlijke glutenvrije vegan gebakjes te kopen.

Ooh en tijdens het event maakte ik onderstaande foto van een heerlijke watercocktail.  Hoe tof is het uitzicht over Rotterdam?

Vuur en vlam kookt

Deze maand bezocht ik twee persevent. En op beide events verzorgde Claudia van Vuur en vlam kookt de hapjes. Zij maakt er prachtige kunstwerkjes van en het is allemaal zo ontzettend lekker!

Vegan high tea

Zondag heb ik genoten van een heerlijke high tea bij Baker and Moore met mijn lieve vriendinnen. Deze High Tea was vegan en glutenvrij. Maar vooral heel lekker.

Benja

En ook deze maand werd ik heel blij van mijn collega Benja. Hij zorgt er elke dag voor dat ik voldoende pauze hou en genoeg beweging heb. En zelf deed hij het ook rustig aan ;-)

Ik heb geleerd deze maand dat wat rustiger aan doen helemaal niet erg is. En dat het je uiteindelijk ook weer hele mooie dingen brengt. En hoe was jouw januari?

Volg je mij al via Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. Je vindt daar dagelijks een update en veel Benja spam ;-)

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | reizen | crossfit | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's |

Latest posts by Suzanne (see all)