In 2017 bestaat Dr. Hauschka Cosmetica maar liefst vijftig jaar en dat wordt gevierd  met een compleet herziene make-uplijn. Het heeft wel 5 jaar geduurd maar eindelijk is het moment daar. De nieuwe make-up collectie van Dr. Hauschka is vandaag te koop. En wauw wat is het een mooie lijn geworden! En dat zeg ik niet snel over make-up ;-)

Ik mocht al eerder kennismaken met deze nieuwe make-uplijn tijdens een persevent wat 13 januari plaats vond in Amsterdam. Ik ben al een aantal jaar fan van Dr. Hauscka. Ik ben dol op de rozencrème, de reinigingsolie en de gezichtslotion. De make-up kende ik nog niet. Ook omdat ik niet zo’n make-up meisje ben. Ik vind een beetje mascara en soms wat foundation en af en toe lipstick meer dan voldoende. Maar tijdens het event ben ik erg enthousiast geworden. Ik heb een mooie rode lipstick, de foundation en de colour correcting power meegekregen en na een paar weken testen kan ik zeggen: ik ben fan!

De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 83 producten voor de ogen, lippen en teint die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.  Met deze nieuwe formules, kleuren en vormgeving onderstreept Dr.Hauschka de kwaliteit van haar producten. De nieuwe lijn is het bewijs dat ‘groen’ en ‘glamour’ prima samengaan.

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Cosmetica dient deze krachten te ondersteunen. Dat is al vijftig jaar het unieke kenmerk van Dr. Hauschka Cosmetica. Dr. Hauschka  maakt sinds 1967 natuurzuivere cosmetica. Zo zijn de producten van Dr. Hauschka in alle opzichten eerlijk: biologisch, zonder chemische toevoegingen, dierproefvrij en veelal afkomstig van Fair Tradeprojecten. Heilzame planten vormen de basis van alle producten. Wat wil je nog meer?

Ben jij ook benieuwd geworden naar deze mooie nieuwe collectie? Neem dan een kijkje op de website of check de verkoopadressen in jouw buurt.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)