Eindelijk heb ik Yvonne zover gekregen om iets over zichzelf te vertellen. Yvonne schrijft al een tijdje mee op Puur Suzanne en heb er al regelmatig vragen over ontvangen. Wie is Yvonne en wat doet ze precies?

Suzanne vond dat ik mijzelf eens moest voorstellen op Puur Suzanne. Ik heb het zo lang mogelijk weten uit te stellen om mijzelf voor te stellen. Niet dat ik het eng vind, integendeel, maar wat moet ik over mijzelf vertellen?

Jullie hebben vast al diverse blogs van mij gelezen of mij ergens in haar stories voor bij zien komen. Wie ik ben? Ik ben Yvonne, 28 jaar oud en ik ben dus de zus. Eigenlijk zusje, maar dat vinden Suus en ik zo gek klinken, van Suzanne. We wonen op 125 km rijden van elkaar vandaan. Zij in Oss en ik in ‘s-Gravenzande. Dat is een klein plaatsje aan zee tussen den Haag en Rotterdam. Daar komt dus het punt, wat ga ik nog meer over mijzelf vertellen?

Laten we positief beginnen, ik ben goed in organiseren en dingen bedenken voor Puur Suzanne. Ik hou van fotograferen, schrijven, Instagram, yoga, lezen, muziek, van mijn familie & vrienden, de wereld ontdekken en vooral van structuur. Als het leven in een Excelsheet paste had ik hem daar graag in berekend. Maar het leven is geen Excelsheet en dus ik ken ook zo mijn ups en downs. Een tijd geleden was het behoorlijk down en heb ik dat ook gedeeld in de categorie Bepure and Believe.
Mijn lievelingseten is momenteel de risotto met champignons en pompoen, maar dat kan volgende week weer anders zijn. Het liefst ontbijt ik elke dag met croissants en als het even kan ontbijt ik in bed of buiten de deur in heel fijn tentje. Koffie met een oreo met melkchocolade vind ik zo’n lekkere en goede combinatie. Wat ik nog meer een goede combinatie vind, is mijn zwarte spijkerbroek, met zwarte top en witte sneakers. Terwijl mijn lievelingskleur qua kleding creme is. Jawel beide vrij basic. Daar hou ik namelijk ook van. Basic en oerdegelijk, daarom zal ik ook wel Opel rijden en stiekem droom ik van een Range Rover. Iets minder degelijk ;-)
Naast dat ik blij word van alles wat ik hier beschreven heb. Word ik heel bij van mijn eigen huis, waar ik alleen woon. Ook al is het in een dorp en de stad minstens een half een rijden. Het is zo’n fijn huis. Een plek waar ik mij volledig thuis voel.

Dit is dus wie ik ben! Yvonne, 28 jaar die soms het leven te serieus neemt en het ontzettend leuk vindt dat ze regelmatig een artikel mag schrijven voor Puur Suzanne. Daarnaast hou ik ook de Facebookpagina bij en werk ik fulltime op de binnendienst bij een bedrijf dat bedrijfskleding verkoopt en ben ik begin dit jaar YvonNetwork gestart. Hierbij ondersteun ik bedrijven bij het gebruik van sociale media. Volgens mij heb ik dus heel wat over mijzelf verteld en ja dat vond ik moeilijk. Laat mij maar gewoon op de achtergrond zijn en artikelen schrijven over leuke ontbijttentjes, lunchrooms, citytrips of over life- en mindstyle. Dan denk ik niet zoveel na en blijf ik gewoon schrijven. Nu bleef ik zinnen opnieuw schrijven, backspacen en aanvullen. Ik bedacht hoe kom ik over? Haha ja ook ik denk daar over na.  En bovenal dacht laat ik maar niet denken en laat je handen maar gewoon over het toetsenbord gaan.

Wil je meer weten over mij of heb je een leuke suggestie waar ik zeker bij moet zijn voor Puur Suzanne of gewoon omdat je het leuk vindt om mij uit te nodigen. Stuur mij een mail via: yvonne@puursuzanne.nl of stuur mij een berichtje via instagram.

social

Yvonne

29 | houdt van fotografie, yoga, ontbijt op bed, het buitenleven, koffie, muziek. | Piekert soms te veel |
social

Latest posts by Yvonne (see all)