Een gezonde levensstijl vind ik zelf erg belangrijk. Ik ben daarom soms erg veel tijd mee kwijt. Ik vind dit leuk om te doen maar soms word ik gek van alle producten die er zijn en van alle etiketten lezen. En waar koop je iets voor een goede prijs? Gezond leven is hot dus veel bedrijven weten daar helaas ook een prijskaartje aan te hangen.

De vriendinnen Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn van BeBio.nl zijn een crowdfund-campagne gestart om de oplossing hiervoor te realiseren: de Healthbox. Het doel hiervan is om minimaal €10.000 euro op te halen om zo te kunnen starten met Healthbox. Ik kwam Willemijn een aantal maanden geleden al tegen op de gezondheidsbeurs en was meteen enthousiast over haar verhaal.

 

Wat is de healtbox?

Healthbox biedt je een goede start voor de dagelijkse gezondheid, laat je kennis maken met nieuwe producten, geeft je voordeel en wordt gratis thuis bezorgd. Klinkt goed toch? Maandelijks wordt er een  Healthbox naar je toegestuurd met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product alleen heb je de kosten voor een abonnement er al uit. Hiernaast zitten er nog 4 of 5 producten in Healthbox zoals: gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en alles wat je nog meer kan bedenken op het gebied van een gezonde levensstijl. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee echt een cadeau voor jezelf. Geen onzin maar mooie eerlijke producten, en met een goed verhaal.

 

 

Hoe kan ik een healtbox bestellen?

De healtbox is er nog niet en de meiden kunnen nog wel wat steun gebruiken om hun project te realiseren. Je kunt nu hier de healtbox bestellen voor maar 20 euro. Je ontvangt deHealthbox met een abonnementswaarde van €24,95 bij je thuis met gezonde producten met een winkelwaarde van ongeveer € 50, zoals bijvoorbeeld een pot multvitamine, gezond ontbijt of tussendoortjes, natuurlijke verzorging en een sportgadget. Je ontvangt het eenmalig en zit niet vast aan een abonnement. Klinkt goed toch? Check zeker even de website: healthbox.nl want de producten die in de eerste box zitten staan er al op.

Healthbox - www.puursuzanne.nl
Heb je vragen? Neem dan contact op met de dames via info@healthbox.nl.

Suzanne

Hoofdredacteur
Houdt van: goed en lekker eten | festivals | muziek | chocolade | koffie | dromen | kookt graag met groenten en dan het liefst paprika's | groen is mijn favoriete kleur

Latest posts by Suzanne (see all)