Lieve lezer,

Wij willen jullie allereerst een mooi 2017 wensen met veel liefde, geluk en gezondheid. Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad?  Wij wel hoor. Wij hebben het allebei apart gevierd. Gewoon thuis op de bank met een fles champagne en lekker hapjes. Wij hebben allebei een hekel aan verplichte “feestjes”.

Aan goede voornemens doen we ook niet. Haha vreselijk zijn wij eigenlijk. Doelen stellen is goed. Heel goed zelfs. Je krijgt hier meer focus door en weet waar je naar toe wilt. Maar waarom pas beginnen op een januari met al die goede voornemens? Als je iets wilt veranderen in je leven, kan dat eigenlijk altijd. Wil je gezonder gaan eten? Wil je vaker sporten? Wil je voor jezelf beginnen of wil je wat goeds doen voor de wereld?  Bedenk dan dat je daar vandaag mee kan beginnen. En die vandaag kan morgen zijn, volgende maand maar ook aankomende zomer. Waarom pas beginnen op 1 januari? Elke dag is immers een nieuw begin.

TODAY IS THE DAY

Toch hebben wij stiekem wel een goed voornemen. Wij willen in 2017 meer artikelen gaan posten in de rubriek be pure and believe. In 2016 waren wij allebei nog een beetje zoekende maar na de rust in december weten wij duidelijker wat wij willen.

 Hebben jullie goede voornemens? Waarom wel of niet? En wat zijn dan je goede voornemens? 

Liefs, Suzanne & Yvonne

Vergeet be pure & believe niet te volgen op instagram. Dat vinden wij heel erg leuk.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)