Deze blog staat al een tijdje klaar in mijn concepten om gepubliceerd te worden. Vandaag is eindelijk het moment dat ik het met jullie mag delen. Nog steeds vind ik het moeilijk om de juiste woorden te vinden. In mijn hoofd heb ik deze blog al regelmatig getypt, maar nu het echt zover is zoeken mijn vingers op het toetsenbord naar de letters. Afgelopen maandag heb ik mijn baan bij Heineken opgezegd. Dat betekent dat ik mij volledig kan gaan focussen op Puur Suzanne. Ja je leest het goed!

Ik heb echt mijn baan opgezegd om fulltime te gaan bloggen!

Ik had in mijn hoofd en hart deze keuze al gemaakt, maar toen ik het maandag toch echt mijn ontslag ging indienen had ik echt wel even last van knikkende knieën.

Ik had zelf nog niet verwacht dat dit moment al zo snel zou komen. Toen het begin dit jaar steeds beter ging met Puur Suzanne begon ik pas echt na te denken om te gaan stoppen met werken en mij volledig op mijn blog te focussen. En nu is het dan bijna zover. Nog 4 weken werken en dan kan ik fulltime aan de slag met mijn blog. Echt ik kijk hier naar uit. Ik heb zoveel zin in deze nieuwe uitdaging. Ik kan fulltime gaan doen wat ik het allerleukste vindt. Hoe tof is dat!

Ik ben drie jaar geleden met Puur Suzanne begonnen om mijn favoriete recepten te delen. Ik had geen ervaring met foodstyling, bloggen, website’s bouwen en goede foto’s maken. Ik heb mij de afgelopen jaren flink ontwikkeld. Juist door de dingen gewoon maar te doen heb ik heel veel geleerd. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Echt zo tof.

Ik wil jou ook ontzettend bedanken voor het volgen, liken en delen van mijn blogs. Zonder jou was Puur Suzanne nooit zo’n groot succes geweest. Dank je wel!

Volg je hart want dat klopt! 

Suzanne

 

Mocht je vragen hebben over fulltime bloggen of over het vinden van jouw droombaan mag je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.