Het is een beetje stil in de rubriek Be pure and believe. Niet omdat wij geen inspiratie meer hebben, maar omdat wij het lekker rustig aan doen. Wij genieten van de zomer (en verzinnen de zon er gewoon bij). Wij lummelen wat af deze weken. Heerlijk is het soms om even geen druk te hebben en het wat rustiger aan te doen. Ik (Suzanne) vind het soms nogal wat druk een bijna fulltime baan en een blog runnen. Daarom besloot ik het in de maanden juli en augustus wat rustiger aan te doen.

Ik werk deze weken 5 dagen bij mijn werkgever. Ik plan in de weekenden geen afspraken en plaatst wat minder blogs. En nee, niet omdat ik bloggen niet meer leuk vind. Maar juist deze periode wil ik gebruiken om niet op de automatische piloot verder te gaan. Ik ben achter de schermen met van alles bezig en juist deze rust zorgt voor leuke nieuwe ideeën. Ik wil ook wat vooruit werken voor september, want dan komt er namelijk weer iets heel leuks aan! Als je mij wat langer volgt kan je het misschien al raden, maar daarover later meer. Ik heb nu ook de tijd om blogs te lezen, een serie te kijken op Netflix en een boek uit te lezen. Echt even opladen om straks in september volle kracht vooruit te gaan.

Ik vind het nu ook een fijne bezigheid om filmpjes te kijken op youtube. Zo ben ik veel filmpjes van het kanaal van Sanny zoekt Geluk aan het terug kijken. Dit echt mijn favoriete youtube kanaal. Welk kanaal kijk jij op youtube? Wat is jouw aanrader?

Soms zitten er filmpjes tussen die je raken, zoals dit interview dat Sanny heeft met Micheal Pilarczyk. En daarom wil ik deze graag met jullie delen. Dit lijkt mij een goede bezigheid van jouw zondag.

Maak er een mooie dag van en tot snel! 

Liefs, Suzanne en ook names Yvonne

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)