Vorige week zondag was ik op het #LETSGETREAL bloggers event van fitgirls.nl. Ja je leest het goed ik was bij het fitgirl event. Maar Suzanne je bent toch geen fitgirl? In juni schreef jij er namelijk nog een artikel over. Mocht je het artikel gemist hebben dan kan je het hier terug lezen. Waarom ga je dan naar een event van fitgirls.nl? Ik ging daar naar toe omdat ik was uitgenodigd door fitgirls.nl. Per 1 september hebben zij een hele gave campagne gelanceerd namelijk #LETSGETREAL. Een campagne die perfect bij mij past. En de moeite waard is om te delen. Ik kan er heel veel over schrijven maar kijk het filmpje hieronder eerst even.

En komt het filmpje binnen? Bij mij in ieder geval wel. Vorige week zondag werd deze video ook getoond tijdens het event en werd je uitgedaagd om jouw struggle op papier te zetten en daarmee op de foto te gaan. Ik kon dit natuurlijk niet weigeren. Ik heb de foto wel thuis gemaakt omdat ik er wel echt even goed over na moest denken. Waar kan ik mij echt onzeker door voelen? Ik vind het best spannend om dit te delen met jullie maar ik ga het toch doen.

Ooh Suzanne waarom wil jij het weer anders? Doe niet zo lastig. Dit is ook echt weer een Suzanne actie zijn opmerkingen die ik vaak heb gehoord en die mij ontzettend van slag hebben gebracht.

Ben ik echt zo lastig & dwars? Nee, dat valt echt wel mee. Ik hou ervan om mijn eigen keuzes te maken ook al zijn dit niet altijd keuzes volgens de gebaande paden maar het zijn wel mijn keuzes.

Ik ben opgegroeid in een klein dorp en daar was het heel bijzonder toen ik samen met een vriendin anti-kraak ging wonen. Nou dat doe je toch niet? Kan je geen huis betalen? Samen met een vriendin? Ben je lesbisch?

Ook de negatieve reacties die ik kreeg toen ik mijn vaste contract bij een grote bank opzegde en de keuze maakte om even niks te doen en te gaan reizen waren niet op 1 hand te tellen. Ik vind dit soort reacties altijd erg vervelend en weet soms niet goed wat ik ermee moet. Ik kon mij hier vroeger echt heel druk om maken. Ik voelde mij dan zo onzeker en klein. Doe ik het wel goed? Ben ik echt zo dwars? En waarom moet het bij mij altijd anders dan anders? Maak ik deze keuze om dwars te doen? Of maak ik deze keuze omdat ik dit echt wil?

Er zullen altijd mensen blijven die mij lastig & dwars vinden maar nu weet ik dat mijn eigen keuzes maken veel belangrijker is dan de mening van andere mensen. Om dit te beseffen heb ik wel wat jaren nodig gehad. Ook weet ik nu dat mensen vaak reageren vanuit hun eigen angst of  vanuit jaloezie. Ik maak mijn keuzes altijd heel doordacht. Ik denk goed over dingen na en luister naar mijn gevoel maar vraag bij het maken van mijn keuzes niet om iedereen zijn mening waardoor het over kan komen dat ik heel impulsief ben.

Wees niet bang om jouw eigen keuze te maken. Doe wat bij jou past en wat goed voelt voor jou. Mensen hebben altijd een mening welke keuze je ook maakt dus dan kan je beter kiezen voor het pad dat het beste bij jou past.

 

Volg je hart want dat klopt!

 

#LETSGETREAL

 

 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)