Boekel is een yogadocente rijker. Debby van Boxtel is een Boekelse met een doorgewinterd reizigershart. Dankzij yoga heeft ze weer vertrouwen gekregen in zichzelf en in het leven, angsten overwonnen en is in haar eigen kracht gaan geloven. Debby kennen jullie vast nog wel van de fijne yoga blogs die zij voor Puur Suzanne heeft geschreven.

Ze lanceerde vorige week Luna Circle Yoga om een veilige haven te bieden voor de gevoelige vrouw die in haar kracht wil komen staan. Yoga is niet alleen voor flexibele slangenmeisjes, maar ook voor jou.

Hoe kom je erop?

Vrouwen staan bij de alledaagse beslommeringen van het leven niet meer stil bij wat hun hart nou écht sneller laat kloppen. Ze houden alle ballen hoog: carrière, gezin, huishouden, vriendschappen onderhouden en… ze vergeten zichzelf.

Zonde! Want ze zijn en willen niet teveel, ze mogen er zijn. Alles wat ze nodig hebben, zit al in ze. Wanneer ze dat gaan beseffen, is alles mogelijk! Door bewustwording kunnen ze blokkades opheffen. Zo kunnen vrouwen weer leven vanuit intuïtie en intentie. De godin in haar zal ontwaken. Het is tijd om te stralen!

“Hoe mooi zou je leven eruit zien als je volledig jezelf zou durven zijn? Zonder belemmeringen, puur en authentiek. Graag neem ik je mee op jouw eigen yoga avontuur. Laat bovenstaande vraag eens goed bezinken en schrijf het antwoord op. Je mag het me altijd in een berichtje sturen, ik ben namelijk zeer benieuwd naar wie jij bent!” aldus Debby van Boxtel.

Waar en wanneer

Kom ont-moeten op de mat, vanaf 26 mei elke vrijdagochtend van 09:00 – 10:15 les in Zorgcentrum St. Petrus in Boekel op de Burgtstraat 34. Meld je wel van tevoren aan. Wanneer deze les vol is zal Debby gaan uitbreiden naar meerdere lessen. Voor meer informatie volg de Facebookpagina LunaCircleYoga of download het gratis ebook voor een kennismaking met yoga op de website. Ook is Luna Circle te volgen via Instagram

Latest posts by Suzanne (see all)