Sinds mijn pubertijd heb ik een onrustige huid. De ene periode is dit erger dan de andere periode. Ik heb diverse beautyproducten gebruikt, zonder het gewenste resultaat. En zoals veel pubers doen, smeerde ik op mijn huid een dikke laag foundation. Dat maakte het natuurlijk niet beter.  Nu ik 29 ben en al lang geen foundation meer gebruik, is het een stuk minder erg dan in mijn pubertijd, maar toch is de acne en de roodheid in mijn gezicht nog altijd zichtbaar. Ik haat het als ik net een dikke puist in mijn gezicht heb als ik op date of een gezellig avondje uit ga. Gelukkig is het nu zomer en de zon doet wonderen voor mijn huid. Ik heb meer sproeten en heb een licht kleurtje in mijn gezicht waardoor mijn gezicht minder rood kleurt. Die onrustigheden hebben ook te maken met hoe ik mij voel en wat ik eet. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten en vermijdt koemelk zoveel mogelijk. Ik was mijn huid met water. Ik breng daarna een huismerk tea tree crème aan. Totdat Marina Miracle mij benaderde. Zij vroegen mij namelijk of ik hun producten wilde uitproberen, daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Wat is Marina Miracle?

Marina miracle maakt verzorgingingsproducten op natuurlijk, organisch en veganistisch basis. Deze producten zijn zonder  synthetische toevoegingen, parfums of parabenen. Het product is niet getest op dieren en bevat geen dierlijke ingrediënten. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, vegan, niet giftig en van erg hoge kwaliteit. Ze zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die last hebben van acne, rosecea en eczeem. En dat is precies wat bij mij past. Ik wil geen troep op mijn gezicht smeren, de huid is immers het grootste orgaan. En wat je op je huid smeert komt ook terecht in je bloedbaan.

Hoe gebruik je de verzorgingsproducten

Als ik opsta is het eerste wat ik doe mijn gezicht reinigen met de Sweet & Creamy Oil Cleanser. Dit is een crème achtige olie, die verandert in een milk zodra het in contact komt met water. Deze reiniger doet mij denken aan vroeger. Het ruikt namelijk naar van die koekjes met kokos en kaneel.  Ik zou het op willen eten en als je de ingrediënten lijstleest, zou dat bijna kunnen. Het bestaat namelijk uit: gefermenteerde broccoli en tomaten, olie van marigold, zonnebloem, kokos en rozenbottel. 

Hierna schud ik het flesje Herbal Face Oil. Dit doe ik omdat alle oliën zich dan goed met elkaar mengen. Ik breng dan drie druppels op mijn hand aan en smeer die goed uit over mijn gehele gezicht. In het begin gebruikte ik meer druppels, maar dan kreeg ik een heel glanzend gezicht. En halverwege de dag kreeg ik last van mijn ogen, vandaar dat ik de hoeveelheid heb aangepast. Mocht je deze druppels ook gebruiken, test dan met de hoeveelheid wat bij jouw gezicht past. De olie (mits je natuurlijk niet te veel gebruikt) trekt snel in. De olie voedt de huid en het wordt er lekker zacht van. Zo begin ik mijn dag stralend.

Voordat ik ga slapen reinig ik mijn gezicht weer met de Sweet & Creamy oil Cleanser, hierna breng ik drie druppels Argan Night Serum aan. Dit is een serum met AHA fruitzuren. Fruitzuren breken de doden huidcellen af en stimuleren de aanmaak van nieuwe huidcellen. Je voelt hem dus al aankomen, dit serum mag je dus niet dagelijks gebruiken. Tenzij je natuurlijk met z’n rood gezicht wil lopen zoals veel sterren, die een fruitzuurbehandeling doen. Dit serum moet je eerst opbouwen. De eerste twee weken gebruik je deze één keer per week, dan twee keer per week en daarna om de dag.  Het serum ruikt naar citrusvruchten, deze zijn rijk aan vitamines waardoor het de huid intens voedt en een gezonde uitstraling geeft.

Wat zijn mijn ervaringen na een maand gebruik?

Ik gebruik deze producten nu ruim een maand, maar ik zie dat mijn huid een stuk minder rood is. Mijn huid voelt soepel en straalt. De droge plekjes zijn verdwenen en er zijn veel ochtenden dat ik wakker wordt zonder maar een puistje. En ik kan je vertellen dat gebeurde zelden. Natuurlijk zijn er nog wel eens dagen dat ik denk: Waar komt dat plekje nu weer vandaan? Waarschijnlijk zal ik de producten nog langer moeten gebruiken om echt het juiste resultaat te krijgen en dat vind ik helemaal niet zo erg. Ik raad je deze producten aan als je net zoals ik last heb van roodheden en acne in het gezicht. Er hangen alleen wel hogere prijskaartjea aan dan de standaard beautyproducten bij de drogist.

Sweet & Creamy oil Cleanser € 39,00
Herbal Face Oil                         € 43,00
Argan Night Serum                  € 59,00

Deze producten zijn verkrijgbaar in de webshop  en met de kortingscode puursuzanne5 krijg je 5% korting.

Mocht je vragen hebben aan de hand van dit artikel, stuur mij dan een e-mail via yvonne@puursuzanne.nl  of laat hieronder een reactie achter.

Volg je Puur Suzanne al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien

* Yvonne heeft deze producten ontvangen van Marina Miracle. Lees hier onze disclaimer.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)