Online boodschappen bestellen is heel handig, je kunt er geld mee besparen en het kan je helpen om gezonder te eten. Er maken steeds meer mensen gebruik van online boodschappen doen. Ik snap dat wel. In deze blog zet ik voordelen van online boodschappen doen voor je op een rij:

Je koopt alleen wat je echt nodig hebt

Een boodschappenlijstje maken is een goed idee als je gezonder wilt eten. Door een weekmenu samen te stellen kun je de aanbiedingen met je voorraad combineren en de hele week lekker, gevarieerd en gezond eten. Je koopt alleen wat nodig is, in plaats van wat je spontaan tegenkomt. Het scheelt ongezonde verleidingen in de supermarkt. Zo bestel ik zelf regelmatig mijn boodschappen online bij Coop supermarkten. Ik voorkom hiermee dat ik onnodige boodschappen in huis haal.

Je kunt online boodschappen doen waar en wanneer je wilt

Vanaf de bank met een kopje thee kun je gemakkelijk en snel jouw boodschappen bestellen. Op het tijdstip dat jij wilt. Je kiest een ophaal-of bezorgmoment wat jou het allerbeste uitkomt. Ideaal!

Bespaar tijd en energie

Boodschappen doen kost mij al snel een uur. Online boodschappen doen lukt mij binnen 15 minuten zeker omdat ik het regelmatig doe. En de Coop supermarkten app mijn favorieten producten opslaat. Zo hou ik tijd over voor andere dingen die ik leuker vind zoals koken, wandelen met mijn hond of een serie kijken. Ook heeft de app een recipe to basket functie. Met deze functie kan je met een druk op de knop alle ingrediënten van een recept toevoegen aan je digitale winkelmandje. Echt heel handig!

Geen gesjouw met zware tassen

Boodschappen doen betekent  voor mij veel gesjouw en gesleep met zware producten. Helemaal omdat ik in een appartementencomplex woon. Wanneer  ik mijn boodschappen online bestel worden al mijn boodschappen lekker makkelijk tot in de keuken bezorgd. Hoe fijn is dat?

Het bespaart geld

Alle aanbiedingen staan overzichtelijk op een rij in de Coop supermarkten app. Deze aanbiedingen kun je dan gemakkelijk toevoegen. Ook zie je met online boodschappen doen duidelijk wat het totaalbedrag is. Stel dat je het bedrag te hoog vindt kun je gemakkelijk nog wat producten uit je digitale boodschappenkar halen. Dat is in een fysieke winkel toch net iets anders. En daarnaast wordt je minder verleidt tot impuls aankopen, wat uiteindelijk ook weer voordeliger is.

Doe jij regelmatig je boodschappen online? Wat vind jij het grootste voordeel? 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)