Het is weer tijd voor Puur Suzanne’s Favorieten. Regelmatig kom er een artikel online met Puur Suzanne’s Favorieten. Ik heb deze rubriek even stil gelegd, omdat mijn focus op mijn e-books lag, maar ik ben er weer. Ik deel hier mijn favoriete van de afgelopen tijd. Deze hebben allemaal te maken met een gezonde en groen(ere) lifestyle. Ik kom regelmatig nieuwe en leuke items tegen maar is soms net te weinig om er een heel artikel aan te wijden. Dus vandaar dat ik deze rubriek ben begonnen. Hier lees je mijn vorige favorieten terug.

Flow cosmetics

Flow cosmetics

Deze maand ontdekte ik het natuurlijke cosmetica merk: Flow Cosmetics. Dit merk komt uit Finland. De producten zijn gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten. De producten zijn niet getest op dieren. Het zijn echt hele fijne producten, die zacht zijn voor je huid en ontzettend lekker ruiken. Ik ga jullie hier zeker nog meer even vertellen in een uitgebreide review.

Vegetarische bitterballen

Vegetarische bitterballen - www.puursuzanne.nl

Twee jaar geleden stopte ik met het eten van vlees. Het enige wat ik af en toe echt ontzettend miste was een echt lekkere bitterbal en niet zo’n slappe groente bitterbal. Maar vanaf deze maand is ook dat probleem voorbij. De vegetarische slager lanceerde namelijk in samenwerking met Mora de allerlekkerste vegetarische bitterballen die ik ooit gegeten hebt. Yes, ik ben blij! Te koop bij o.a. Jumbo en Albert Heijn.

Waku Waku

Waku Waku - www.puursuzanne.nl

Mijn favoriete hotspot is deze maand: Waku Waku! Een veganistisch restaurant in Utrecht met een prachtig interieur en heerlijk eten. Ben jij er al geweest?

Waku Waku
Vredenburg 28
3511 BC UTRECHT
https://wakuwaku.nl

Mijn favoriete recept van afgelopen maand – Vegan koekjes

Vegan koekjes - www.puursuzanne.nl

Koekjes ik ben er dol op. Heerlijk s ‘avonds op de bank met een kop thee, een boek en lekker koekjes. Soms koop ik koekjes in de winkel maar er zijn ook dagen dat ik zin heb om de keuken in te gaan en zelf koekjes ga bakken. Deze koekjes met havermout en banaan zijn op dit moment favoriet.

Hopelijk vond je het weer leuk om te lezen. Heb je nog verzoekjes voor deze rubriek dan kun je mij altijd een berichtje sturen.

Volg je mij al via Facebook,Instagram of Pinterest? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien. 

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)