Oh my Detox. De detoxbox die van detoxen een feestje maakt. Oh my Guts is een gezonde maaltijden service en bezorgdienst. Ze bereiden gezonde maaltijden die je kunt laten bezorgen of je haalt de maaltijden af  in de gezellige deli in Zaandam. De maaltijden zijn verpakt in milieuvriendelijke verpakking. De icepacks zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Deze kun je hergebruiken of de inhoud van de icepack aan je plantjes geven. In samenwerking met Charlie’s kitchen hebben zij een detoxbox ontwikkelt voor drie of vijf dagen.

Bezorgmoment

Toen de eerste mail met het bericht, “uw detoxbox is naar u onderweg” zag verschijnen, kon ik niet wachten tot deze binnen was. Ik werd er zelfs een beetje ongeduldig van. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de levertijd en toen die om half tien, zoals in de mail vermeld stond, bezorgd werd. Haalde ik mijn hart op.

Wat zit er allemaal in?

De box zat vol met heerlijke ontbijtjes, mijn favoriete begin van de dag. Verschillende sapjes en shotjes. Haha nee, geen alcohol shotjes, maar gezonde fruit en groente shotjes. Daarnaast was de box gevuld met lunch, diner en zelf een toetje.  Naast de drie standaard maaltijden zit er ook nog een tussendoortje en een detoxthee in. Hoe ziet de dag er uit?

  • 7:00  vitamineshot
  • 7:30   ontbijt
  • 10:00 tussendoortje
  • 12:30  lunch met een sapje
  • 18:00  diner
  • 19:30  toetje
  • 21:00 detoxthee

Alle maaltijden zijn plantaardig, voedzaam en voorzien van gerecycled verpakkingsmateriaal.Toen ik alle gerechten en sapjes op tafel uitstalde voor drie dagen, dacht ik. “Zoveel?! hier ga ik van aankomen.”

Drie dagen niet te hoeven nadenken wat ik ga eten

Aan de hand van de genummerde gerechten & sapjes en het handige dagboekje weet je precies wat je op welk moment mag eten. En van dat aankomen? Daar was niets van waar. De eerste dag had ik om vier uur enorme trek en kreeg ik zelfs een suikerdip. Gelukkig mocht ik om zes uur een heerlijke maaltijd die ik alleen even in de oven hoefde te zetten. Daarna mocht ik een heerlijk toetje. Dit kan een plantaardige chocomelk zijn, maar ook een heerlijk gebakje van SUE. Die gedachte daaraan, voorkwam dat ik niet in de verleiding kwam om te gaan snoepen. Naast dat de maaltijden heel lekker zijn vind ik het gemak ook heel fijn. Niet hoeven nadenken wat ik ga maken. In een mum van tijd een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel en jawel geen afwas! Dat klinkt goed toch?

Wat voor effect heeft het?

Eigenlijk is het heel simpel: wanneer je voedingsproducten die je futloos en opgeblazen laten voelen, vervangt voor voedzame producten die dat niet doen, zul je al snel merken dat je je energieker, rustiger en lichter zult voelen. De maaltijden zijn voedzaam. Voedzame producten zijn die veel vitamines, plantaardige proteïne, vezels, gezonde vetten en geen toegevoegde suikers bevatten.

Ik dacht altijd dat ik heel gezond at, maar na deze drie dagen waarin ik heerlijke en voedzame maaltijden at concludeerde dat ik ongemerkt toch nog veel snoepte. Ik had niet voor niets een suikerdip. Het ideale van deze box is dat je gewoon normale maaltijden voorgeschoteld krijgt en alles kant & klaar is. Je hoeft het alleen even in de oven te zetten. Ideaal!  Ik heb nog nooit zoveel tijd over gehad. Mijn darmen waren de eerste twee dagen opgezet, maar op dag drie voelde dit al een stuk prettiger. Gelukkig had ik alleen de eerste dag een suikerdip, want de overige twee dagen was elke maaltijd precies voldoende.

Naast het gemak heb ik direct ook inspiratie gekregen om te variëren in ontbijt, lunch en diner. Heerlijke en gezonde maaltijden hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Benieuwd naar deze Detoxbox? je kunt hem nu bestellen met 20 euro korting. Gebruik de kortingscode: detoxbycharlie

Wil je mijn recepten en artikelen in jouw mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse update

Ik heb deze producten ontvangen van oh my guts. Lees hier onze disclaimer.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)