Dat het belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen, dat weten we allemaal. Dit doe je door regelmatig te bewegen, gezond te eten en door voldoende te slapen. Maar denk je er ook weleens over na wat je allemaal op je lichaam smeert?

Veel vrouwen gebruiken regelmatig synthetische en chemische huidverzorgende producten. Terwijl de huid ons grootste en tevens belangrijkste orgaan is. Jouw huid beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk om je huid goed te verzorgen. Er vindt gelukkig steeds meer een overstap plaats naar pure en eerlijke voeding. Waarom wordt de huid dan toch nog vaak vergeten? Ik probeer hier zelf stapje voor stapje dingen in aan het passen en neem jou graag mee op mijn ontdekkingstocht.

Zo ontdekte ik vorige maand het merk natuurlijke cosmetica merk: Flow Cosmetics. Dit merk komt uit Finland.

De producten van Flow Cosmetics :
  • Zijn gemaakt met natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Zijn milieuvriendelijk en gemaakt met een recyclebare verpakking
  • Worden bezorgt in gerecyclede dozen
  • Bevatten geen synthetische geuren en kleurstoffen
  • Bevatten geen SLS, SLES en andere oppervlakte-actieve stoffen
  • Zijn niet getest op dieren

 

Het zijn echt hele fijne producten, die zacht zijn voor je huid en ontzettend lekker ruiken.

Flow Cosmetics - www.puursuzanne.nl

Ik probeerde een aantal producten uit. Zo ook het rozenwater. Je kunt het gebruiken als lichaamsspray maar het is ook erg geschikt als haarspray. Ik vind het heerlijk om het ‘s-avonds na het reinigen van mijn gezicht als gezichtsspray te gebruiken.

Flow Cosmetics - www.puursuzanne.nl

Ik ben fan van de Artic berries body butter. Het is een heerlijke voedzame crème. De crème heeft een zachte geur van zoete bessen en vanille. Heerlijk om mezelf mee in te smeren na het douchen. Vooral de droge huid op mijn benen vindt dit erg fijn.

Flow Cosmetics - www.puursuzanne.nl

Zoals je misschien wel weet gebruik ik altijd shampoobars om mijn haren te wassen. Dit scheelt behoorlijk wat verpakkingen. Het kan aan het begin wat wennen zijn maar ik wil niet meer anders. Ook op reis werkt het enorm fijn, want het scheelt behoorlijk wat plek in je koffer of reistas.

Naast ontzettend fijne huid en haarverzorging verkoopt Flow Cosmetics ook Natuurlijke Make-up. Hier word je toch blij van?

BEN JIJ BEWUST BEZIG MET WAT JE OP JE HUID SMEERT?

* Ik heb deze producten ontvangen van Flow Cosmetics. Lees hier onze disclaimer.

Laatste berichten van Suzanne (alles zien)