Ik denk altijd dat ik niet veel verzorgingsproducten gebruik, maar als ik dan ga nadenken kom ik eigenlijk best ver. Ik ben een voorstander van natuurlijke verzorgingsproducten. Omdat niet alleen beter voor jezelf is, maar ook beter voor het milieu. Alleen de juiste vinden, vind ik nog best lastig. Ik heb inmiddels een goede shampoo gevonden, een nagellak, lekker gezichtsmasker en een fijne lippenbalsem. Allemaal op natuurlijke basis, niet op dieren getest en geven het resultaat dat ik wil. Een deodorant ontbrak nog in mijn badkamerkastje. Ik ben al een lange tijd op zoek naar een deodorant op natuurlijke basis, die ook nog eens goed werkt.

Er gaan veel verhalen de ronde over dat gebruik van deodorant slecht voor je is. Wat er van waar is weet ik ook niet. Wat ik wel weet,is dat ik producten wil gebruiken waar ik zelf achter sta. En dat ik geen spuit deodorant wil gebruiken. In mijn tienerjaren wilde ik er dolgraag zo één. Als je op school gymles had gehad en opnieuw deo op deed in de kleedkamer wilde je maar al te graag showen met je spuit deodorant. Mijn moeder was er geen voorstander van en ik was er zelf ook snel klaar mee. Ik kreeg er uitslag van onder mijn oksels en ik transpireerde als een otter, dus ik ging al gauw op zoek naar een andere deodorant. Ik kan je vertellen: ik heb er veel geprobeerd.

Ook op natuurlijke basis, maar dan had ik al gauw natte oksels en dat vind ik gewoon ongemakkelijk. Uiteindelijk koos ik maar voor een herendeodorant met stoffen waarvan ik de namen niet eens kan uitspreken. Totdat ik de deo van Soapwalla ontdekte. Dit is een natuurlijke deodorant in pasta vorm en smeer je in de ochtend gewoon onder je oksels. Net zoals je een crème aanbrengt. De eerste vier dagen dat ik het gebruikte had ik uiteraard natte oksels. Maar ik gaf de hoop niet op. Op dag vijf ging het stukken beter, je lichaam moet namelijk ook even wennen. Daarnaast kan je hem ook opnieuw aanbrengen als je voelt dat je daar behoefte aan hebt. En nu twee weken later ben ik er nog steeds heel blij mee. Ik heb na een dag werken droge en frisse oksels. Deze deo tast je zweetklieren niet aan en geven bacteriën geen kans. Beter voor je lichaam en beter voor het milieu.

De heerlijke geur van lavendel-, pepermunt- en tea tree olie werkt verfrissend. Daarnaast is dit niet op dieren getest. Ik zeg een heel fijn verzorgingsproduct, dat ik weer bij mijn collectie aan natuurlijke verzorgingsproducten kan toevoegen. Ik ben fan!

Wil jij nu ook deze fijne deodorant? Deze is te koop op de webshop van Nourished Nederland

Gebruik jij natuurlijke verzorgingsproducten?

Volg je Puur Suzanne al via Facebook of Instagram? Ik zou het leuk vinden om jou daar ook te zien.

social
Laatste berichten van Yvonne (alles zien)