Op een gemakkelijke manier groente en fruit binnen krijgen? Dat kan met de heerlijke slow juice sappen van Sapje.
Sapje perst gezonde slowjuice groentesapjes uit het seizoen, vol groenten, een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewieren, afkomstig van lokale biologische leveranciers.

Het beste geschenk voor je lichaam

Sapje - slow juice - Puur Suzanne

Met veel liefde maakt Sapje elke dag heerlijke en vooral gezonde sap combinaties die je kunnen helpen bij het verbeteren of op peil houden van je gezondheid. De sappen bevatten minimaal 85% groente. Misschien moet je hier in aan het begin aan wennen, maar ik zelf drink regelmatig groente smoothies dus ik ben qua smaak het een en ander al gewend. Sommige groene sapjes vond ik iets intens, maar na de tweede slok vond ik het eigenlijk heel lekker. En dacht ik: Mag ik er nog één.

Op de webshop van Sapje kun je uit verschillende pakketen kiezen. De sapjes worden diepgevroren aangeleverd, dus zorg dat je ruimte hebt in je vriezer. Ik koos voor de 28 sapjes. Dit pakket is een keer best prijzig, maar als het omrekent per sapje valt dit reuze mee. Ik vind gezondheid erg belangrijk dus daar wil ik investeren, ik wil immers fit oud worden.

Eenmaal je pakket gekozen, dan kan je ook de aflever dag en de tijdzone kiezen. Op de dag van levering krijg je nog een email met het tijdstip wanneer de bezorger bij jou is. Ideaal! Ik kon het pakket zelf in ontvangst nemen en direct in de vriezer leggen.

Inmiddels heb ik mijn laatste sapje op. Ik vond de sapjes erg lekker en een goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Het is namelijk geen detox, maar een aanvulling op je voedingspatroon. Uiteraard kun je wel voor het detox pakket kiezen. Mijn favoriet is de Fresh. Een heerlijke frisse smaaksensatie. Groente en fruit sapjes hoeven dus helemaal niet saai of onsmakelijk te zijn.

Het gaf mij soms net de energie boost die ik nodig had. Ik kan het je dan ook zeker aanraden als je weerstand op peil wilt houden en nog gezonder wilt leven.

Op de website van Sapje zie je de verschillende pakketen die zij aanbieden.

Ga jij 2020 gezond en fit beginnen met de lekkere sapjes van Sapje?

Sapje - slow juice - Puur Suzanne

Fotografie: YvonNetwork

social

Yvonne

30 | Houdt van natuurlijk licht fotografie, het buitenleven, muziek, ontbijt op bed | lactoseintolerant | één persoons maaltijden
social

Latest posts by Yvonne (see all)